Bivša ljubavnica Miroslava Ilića poziva ljude da glasaju za "Devinov zakon": Evo šta to tačno znači

Kad mi sud bude dozvolio da govorim, trubeću na sav glas, i na televiziji i u novinama, ne bili me neko čuo i zaštitio naše majke i našu ugroženu decu.

  • 14
Miroslav Ilić Mirjana Antonović pred Palatom pravde fičer Foto: ATA Images

Miroslav Ilić, Mirjana Antonović i Devin Antonović na sudu su već nekoliko godina, a sve kako bi Devin dokazao da poznati pevač jeste njegov biološki otac.

Upravo je tim povodom Mirjana dva dana zaredom u Palati pravde, posle mnogo godina, imala susret sa Miroslavom oči u oči, a kao svedoci su se pojavili i oni koji su bili upućeni i prisutni u vreme njihove veze - Lepa Brena i Mersa Miljković Meri.

Mirjana se sada, dan nakon završenog suočavanja sa Ilićem, oglasila na svom Fejsbuk nalogu gde je apelovala na njene pratioce da potpišu peticiju za usvajanje "Devinovog zakona":

- Dragi moji prijatelji. Dobila sam zračak nade da će konačno okončati i ova tragikomedija. Mislim da je sa našim slučajem narod imao priliku da izbliza posmatra kako je odvratan ovaj zakon, zakon koji udara direktno na ćeliju porodice i uništava jednu naciju. Kad mi sud bude dozvolio da govorim, trubeću na sav glas, i na televiziji i u novinama, ne bili me neko čuo i zaštitio naše majke i našu ugroženu decu. Glasajte za "Devinov zakon" - napisala je Mirjana.

Naime, na sajtu "peticijaonline" pokrenuta je peticija Devinov zakon, koju je do ovog momenta potpisalo 3.778 ljudi.

- Na ovaj način hoćemo da ispunimo želju Devina da se pokrene Peticija sa ciljem promene zastarelog zakona o dokazivanju roditeljstva u Srbiji. Zakon o dokazivanju roditeljstva u Srbiji NE dozvoljava korišćenje DNK Analize u Sudskom postupku. U razvijenim Zapadnim zemljama, DNK Analiza je već dugo na snazi kao garantovano sredstvo prilikom dokazivanja roditeljstva kod sudskog spora. Pomozimo svoj deci i roditeljima u Srbiji! - navodi se u peticiji.

Podsećanja radi, Miroslav Ilić i Mirjana Antonović vode višegodišnju borbu oko utvrđivanja očinstva. Oni su se sreli "oči u oči" u Palati pravde 28. i 29. septembra.

Video: Brena o susretu s Miroslavom Ilićem u sudnici: Komunicirali smo preko sudije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Kiki

    1. oktobar 2021 | 16:02

    Ha ha ha ha. Čiji zakon.??? Bože pa i ti si se tek nedavno setila s kim si sve bila. Fenomen žena. Ostavi čoveka na miru. Nije te silom naterao.

  • DDF

    1. oktobar 2021 | 16:40

    Kad si"krecila plafon"tada si pozivala boga kako je dobro i lepo,sada si se setila da menjas drzavu i zakone kada te niko ne zeli pored sebe

  • Krlja

    1. oktobar 2021 | 16:10

    Gde ti je Kico Slabinac....jurila si samo pevace

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA