≫ 

Ovako je izgledala Stanija pre zahvata na licu, mnogi je nisu prepoznali: "Samo krvnu grupu nije promenila"

Starleta ne krije da je radila na sebi kako bi postigla željeni izgled

  • 13
Stanija Dobrojević Stanija Dobrojević Foto: Nikola Tomić

Rijaliti učesnica Stanija Dobrojević jedna je od najatraktivnijih zadrugarki, a malo ko bi je prepoznao u periodu kada je bila tinejdžerka i nije imala nijedan zahvat na licu.

Naime, na jednom profilu na društvenim mrežama pojavila se do sada neviđena Stanijina fotografija koja je izazvala brojne reakcije.

Starleta tada nije imala nijednan estetski zahvat i izgledala je znatno drugačije, pa ju je na prvi pogled malo ko i prepoznao.

Stanijin izgled od pre odlaska "pod nož" svi komentarišu, a mišljenja su podeljena, pojedinima se dopada promena, dok drugi smatraju da je Stanija preterala.

"Kako je stara bila kad je bila mlada", "Ni oči nema svoje", "Prelepa si kako god", "Promenila i oči, koliko je bila nezadovoljna sobom", "Zašto si to uradila od sebe?", "Šteta, onako prirodno lepa devojka, sad se unakazila", "Samo krvnu grupu nije promenila", neki su od komentara.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)

Stanijinu staru fotografiju, kada nije imala nijedan zahvat, pogledajte iznad, a kako sada izgleda u galeriji u nastavku:

Video: Kopaću kanale, ali ne idem u Zadrugu! Evo šta imam da kažem o Ivani, Staniji i Ša: Vladimir Tomović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina93

    2. oktobar 2021 | 09:34

    Od svih onih vanzemaljaca kockastih glava i usnama Orangutana, Stanija mi izgleda najlepse iako je radila estetake zahvate, ali u odnosu na druge locnosti ona ne izgleda drasticno drugacije od predjasnjeg izgleda da kazem prirodnog. Uradila jeste, ali izgleda zaista lepo i sa ukusom.

  • Мрђа

    2. oktobar 2021 | 02:07

    Уколико ћемо искрено ево овако.,са Станијом сам ишао у забавиште и основну школу,била је одувек лепа али не и лепотица,увек је имала свој став,добар је човек што је изузетна врлина, издвајала се јесте али није била најј међу девојчицама и није имала комплекс због тога,све у свему ова поређења са фотографијама нису реална.Њена пословна политика њена ствар,свако има право да води свој бизнис..

  • Aleksandar Arsic

    2. oktobar 2021 | 09:01

    2 puta je lepsa pre operacija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA