≫ 

Kristijan ponosno pokazao sina Lazara: Priznao ga je tek kada je napunio 20 godina, evo kako izgleda

Golubovićevi fanovi pozdravljali su njegovog sina, ali su i mnogi pisali da liči na svog oca

  • 5
Kristijan Golubović Zadruga 4, Finale Kristijan Golubović Foto: Nikola Tomić

Bivši rijaliti učesnik i robijaš Kristijan Golubović ponosno je pokazao svog sina Lazara kojeg je ranije krio od javnosti.

Naime, Kristijan je sada rešio da svojim pratiocima na Instagramu predstavi svog naslednika, te su se snimali u automobilu sa psima.

Njegovi fanovi pozdravljali su Lazara, ali su i mnogi pisali da mnogo liči na svog oca.

Inače, Lazar Glubović vodi potpuno miran život daleko od medija i kamera. Nikad nije isticao da je Kristijanov sin, niti je na taj način želeo da se promoviše. Tek kada je napunio 20 godina Kristijan ga je priznao.

Golubović je tokom boravka na imanju u Lisoviću pre nekoliko godina u rijalitiju Farma, otkrio da je sina priznao tek posle 20 godina.

Kada se Lazar rodio 1994. godine Kristijanov život bio je u opasnosti, pa su on i majka njegovog sina, Danijela odlučili da zbog detetove sigurnosti, u izvodu iz matične knjige rođenih ne bude upisano Golubovićevo ime. Zbog toga je Golubović pre ulaska na "Farmu" otišao u opštinu i priznao očinstvo.

Kristijanov sin nije hteo da se eksponira u medijima dok mu je otac boravio u rijalitiju, da ne bi imao dodatne probleme u kući.

Golubovićeva bivša tašta Branislava, koja je dobila starateljstvo nad Lazarom posle smrti ćerke Danijele, navodno je tada zabranila unuku da priča o ocu.

Ipak, Lazar nikad nije krio da ima drugarski odnos sa tatom, kao i da ga je posećivao dok je bio u zatvoru. Posle Kristijanovog hapšenja, Lazar se nije pojavljivao u medijima.

Kako sada izgleda Kristijanov sin Lazar, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Kristijan o svom najdužem intimnom odnosu, Kristina se iznervirala: A svi su ubeđeni da je slagao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA