≫ 

Marina Gagić obukla mini haljinu, pa istakla savršenu figuru: "Darko izgubio si boginju"

Ispod nove Marinine objave nizali su se komentari, a pojedini su komentarisali da je Darko pogrešio što je ostavio ovakvu devojku

  • 4
Marina Gagić Marina Gagić, Foto: Nikola Tomić

Popularni pevač Darko Lazić i njegova bivša verenica Marina Gagić pre nekoliko meseci stavili su tačku na svoj ondnos, a sada su isplivali skandalozni detalji.

Naime, pevačica Olivera Matijević tvrdi da se viđala sa folkerom dok je bio u vezi sa Marinom i u trenutku dok je bila trudna sa njihovim sinom Aleksejem.

O njihovom odnosu ne prestaje da se priča, pa tako i njihovi pratioci na Instagramu neretko komentarišu njihov odnos.

Gagićeva je sada na Instagramu podelila fotografiju u uskoj crnoj haljini koja je istakla njenu vitku figuru, a uz to je imala i crne čizme.

Ispod njene objave nizali su se komentari, a pojedini su komentarisali da je Darko pogrešio što je ostavio ovakvu devojku.

"Darko izgubio boginju", "Ne razumem kako je Darko ostavio ovakvu ženu", "Darko nije svestan šta je izgubio", "Bomba si, a i mislim da si jako dobra, ali očigledno to je mana njegova da voli da menja žene", glasili su samo neki od komentara.

Video: Sin uopšte ne traži da ide kod Darka, a mi uskoro imamo prvo suđenje: Prvi intervju Marine Gagić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    3. oktobar 2021 | 14:06

    Marina je bila mlada i zaljubljena.Kad su Darku svi okrenuli ledja,kad je lezao u bolnici na ivici zivota i smrti,bila je uz njega.Dal' se stidis Darko kada kazes "da je ona nebitna".Kako moze zena koja ti rodila dete da bude nebitna.

  • Kako

    3. oktobar 2021 | 14:01

    Koja je god bila sa ovim tipom boginja ne moze biti.

  • Lela

    4. oktobar 2021 | 12:58

    Nista narocita prosecna cura

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA