Lepa Lukić besna zbog svog lika u filmu "Toma": "Nije trebalo tako da me predstave"

- Šta ću sad da pričam da li sam psovala?! Gde se psuje kad ideš da pevaš? - rekla je pevačica

  • 5
Lepa Lukic Toma Zdravković Milan Marić Foto: Marko Jovanović, Tanjug/Projekat "Toma"/Aleksandar Letić

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić otkrila je da nije zadovoljna kako je predstavljena u filmu "Toma" o legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću.

Lepu i Tomu vezivalo je veliko prijateljstvo, mnogobrojne zajedničke turneje i anegdote, pa inspirisan životnom pričom najvećeg bolema, raznežio pevačicu.

Nju je oduševio Milan Marić koji igra Tomu, ali je razočarana kako je producent i reditelj Dragan Bjelogrlin prikazao njen lik u filmu.

- Ja sam se isplakala na premijeri, Marić je mnogo dobro odglumio Tomu. Plakala sam kad se završio film, cela sala je skandirala glumcima, a o Bjelogrliću da ne pričam - kaže Lepa, a zbog pitanja da li je zaista toliko psovala kao što je prikazano u filmu nije joj bilo pravo.

- Nisam, gluposti, gluposti! Šta ću sad da pričam da li sam psovala?! Gde se psuje kad ideš da pevaš? Nije trebalo tako da me predstave, gledala sam film, ali nisam čula dobro jer sam se ražalila i plakala i promaklo mi je! - rekla je pevačica.

Lepa ne krije da je poput Zdravkovića i sama imala turbulentan ljubavni život o kom bi danas mogao da se snimi film.

- Ja sam bila žena mnogo voljena. Volela sam i bila sam još više voljena, muškarci su teško odlazili od mene. Nisam bila silna i jedina u kući, bila sam obična žena, a na sceni sam bila Lepa Lukić. I dok je bilo - bilo je - rekla je Lepa za "Grand Online".

Video: Lepa Lukić u problemu: Nemam ni 20 evra u džepu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    3. oktobar 2021 | 21:19

    DObro bre lepa pa svi znamo da nisi zavrsila ni osnovnu skolu, da si lepo pevala, imala gomilu frajera i puno para potrosila na kockanje.. sta bi ti sad da budes dama ? Bolje cuti lepo su te prikazali u filmu... super si i pozitivna si bez obizra na psovke... to je deo umetnicke slobode da prikaze lika atraktivnije...

  • bix

    3. oktobar 2021 | 22:34

    Ja te ne bi ni zvao !!! Bolje ćuti i budi srećna što si uopšte u ovako divnom filmu

  • Bg

    4. oktobar 2021 | 08:51

    Gospodjo Lepa uzivajte, film je lep. Pozdrav Vama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA