Trudna srpska glumica uživa na selu: Snimala živinu na imanju, a pred porođaj blista

Marija bi uskoro trebalo da uđe u 9. mesec trudnoće

  • 3

Glumica Marija Petronijević, koja je u 8. mesecu trudnoće, na društvenim mrežama pokazala je svoje kokoške, a svi komentarišu da je Marija prelepa i da blista u trudnoći.

Marija godinama živi u rodnom selu nadomak Požege, gde se ne libi da radi bilo koje poljoprivredne poslove i obavlja obaveze oko životinja. Ona je sada pokazala živinu na svom imanju.

Glumica je na Instagramu objavila video, u kom se pojavljuje u pink širokoj trenerci i crnim heljankama, ali se trudnički stomak ipak vidi. Ona je pokazala kokoške o kojima se brine, ali i guske koje je u stopu prate.

- To su bile koke za danas, i guske, mislim da ću sutra snimati ovce - rekla je Marija na kraju snimka, a kako je i najavila, sličnih sadržaja na njenom profilu ubuduće će biti svakodnevno.

"Lepa, pametna ,vredna i uspešna mlada žena", "Marija, bravo!", "Prelepa trudnica", "Svaka čast, Marija", "Žena za primer", "Da je više ovakvih snimaka, a ne iz provoda samo", neki su od komentara.

Podsetimo, Marija se pre devet godina iz Beograda vratila u rodno selo Visibabe pored Požege, gde se godinama unazad bavi poljoprivredom i sadi jagode, a ova lepotica vozi i traktor i obavlja sve poslove na selu.

- Ako biste od marta do oktobra šetali svakog dana pored mojih njiva, verovatno biste me mogli sresti sa trimerom, testerom, motikom, prskalicom, kako razvlačim creva, navlačim agril, skidam agril, berem jagodu, palim i gasim neke pumpe - ispričala je ranije glumica.

- Površina koja je pod jagodama nije prevelika, radi se od oko 80 ari, ali je ukupna površina poljoprivrednog zemljišta koje obrađujem i koje sam kultivisala oko tri hektara. Na jednom delu zemljišta raste trava, koju od ove godine i zalivam, i planiram da kupim neke mašine za košenje i gnječenje, pa rasturanje i baliranje jer imam i nekih desetak ovaca, koje se hrane tim senom - rekla je Marija svojevremeno i dodala:

- U bari koja je dimenzionisana u ovom momentu na oko 1.500 kubnih metara vode planiram da gajim nekog šarana, prema preporukama nekih stručnjaka, resurse usmeravam u izgradnju jednog prirodnog eko-sistema. Za sve to će mi biti potrebno još nekoliko godina.

Video: Glumica koja se povukla na selo pokazala trudnički stomak: I u trudnoći se bavi poljoprivredom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA