≫ 

Jelena Đoković uputila apel i snažnu poruku: Izvršio je samoubistvo sa 10 godina, nakon maltretiranja vršnjaka

Pratioci su podržali Jelenu i poručili da je ovo važna tema za razmatranje, na koju mora da se obrati pažnja

  • 4
Jelena Đoković Jelena Đoković, Printskrin: Instagram.com/k1televizija

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera na svetu, Novaka Đokovića, na društvenim mrežema podelila je važnu poruku i pokrenula temu koja je izazvala brojne reakcije.

Ona je na Instagramu objavila fotografiju kojom je, kako je i napisala, privukla pažnju, a zatim preporučila doktumentarni film o roditeljima i deci, sa akcentom na dečiju bezbednost na mrežama.

- Društvene mreže i smart telefoni i tableti su jako opasni za našu decu. Ne samo za razvoj njihovog mozga već i njihovu bezbednost - poručila je Jelena, pa apelovala sve da pogledaju dokumentarni film sa tom temom.

- Kada budete pogledali ovaj film, imaćete priliku da vidite i roditelje i decu kako se osvrću na različite probleme i potpuno otvoreno pričaju o svojoj svakodnevnici. Deca provedu minimum 7 sati na telefonima i prebacuju s jedne na drugu aplikaciju - napisala je Đokovićeva supruga.

- Dosada = telefon. Društvene mreže = napadanje, osude, kritike, pozivi na samoubistva ili s**s. Jedna od ovih porodica u filmu je izgubila svog člana - izvršio je samoubistvo nakon maltretiranja svojih vršnjaka sa samo 10 godina - poručila je ona.

- Ovo su teme o kojima mora učestalo da se priča i aktivno traži rešenje. Molim vas pogledajte i hajde zajedno da diskutujemo - zaključila je Jelena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Komentari na njenu objavu su se samo nizali, a ljudi su je podržali i poručili da je ovo zaista važna tema za razmatranje, na koju mora da se obrati pažnja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Алџа

    3. oktobar 2021 | 22:29

    Овде је у праву 100%

  • FANTOM

    3. oktobar 2021 | 22:47

    Ćero, to je u redu za ove sadašnje najmlađe generacije. Ali šta raditi za generacije koje su iznikle već uz internet i mobilne telefone i za koji povratak u normalu je Sizifov posao. Nikad više narcisoidnih i na kriv nasađenih. Jalova je i ova tvoja inicijativa jer su porodice zasnovali upravo iz izgubljenih generacija. Zar vakcinisanje od kovida nije najbolji primer.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA