Fatalna Kosjerina bez konkurencije: U pripijenoj haljini raspametila gledaoce, dekolte je posebna priča

Voditeljka je zablistala u novoj sezoni kviza "Ja volim Srbiju"

  • 14
Dragana Kosjerina Dragana Kosjerina, Foto: Vlada Maraj

Jedna od najlepših voditeljki, Dragana Kosjerina, prikovala je gledaoce za male ekrane kada se u emisiji pojavila u izazovnom izdanju.

Naime, nova sezona kviza "Ja volim Srbiju", koji vodi Dragana, počela je sinoć, 3. oktorbra, a lepa voditeljka očarala je sve.

Ona je na sebi imala elegantnu ljubičastu haljinu na jedno rame, sa dubokim šlicem, ali i ne predubokim dekolteom, već samo da zagolica maštu.

Gledaoci kraj malih ekrana oduševljeni su Kosjerinim izdanjem, koja je još jednom pokazala zašto važi za jednu od najlepših, ali i najstilizovanijih TV lica. Pojedini nisu mogli da se odluče gde pre da gledaju,u duge nooge ili dekolte.

Podsetimo, Dragana je u emotivnoj vezi sa stomatologom Bojanom Perduvom, koji je lepu voditeljku verio u jesen 2019. godine. Oni su plairali venčanje koje su odložili zbog pandemije korona virusa, a Kosjerina je pričala ranije kakvu svadbu priželjkuje.

- Oboje svadbu zamišljamo kao veliku žurku na kojoj ćemo okupiti porodicu i prijatelje. Kod mene taj dan nema veze sa venčanicom, šminkom i frizurom - takve transformacije doživljavam svakog dana na poslu. Suštinu vidim u prilici da takav trenutak podelim sa svim dragim ljudima - rekla je ranije voditeljka.

- Pandemija jeste prolongirala naše planove, ali to ne remeti naš odnos. Gde ima ljubavi i razumevanja, bračni status je formalnost. Bojan je rođen u Portugaliji, tamo živi deo njegove porodice i bliski prijatelji bez kojih ne želi da upriliči venčanje. Sačekaćemo momenat kada ćemo moći bezbedno svi da se okupimo i uživamo - rekla je Dragana tada.

Video: Dragana Kosjerina: Dečko Bojan mi je najveća podrška, ali i najveći kritičar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA