≫ 

Mira Škorić sa pet rečenica prokomentarisala saradnju Ivane Peters sa Cecom: Pa to je savršeno...

Mira i Ivana su tokom prethodnih sezona muzičkog takmičenja bile u timu Jelene Karleuše

  • 1
Mira Škorić Ivana Peters Ceca Ražnatović Jelena Karleuša Foto: Nikola Tomić, Telegraf, ATA Images, Instagram/karleusastar

Pevačica Mira Škorić prokomentarisala je saradnju koleginica Ivane Peters i Cece Ražnatović, koje će u ovoj sezoni Zvezda Granda zajedno raditi sa Cecinim kandidatima.

Mira i Ivana radile su prethodnih sezona muzičkog takmičenja u timu Jelene Karleuše, pomažući joj u prpremi kandidata, a ove sezone Ivana se pridružila Cecinom timu, koja je član žirija umesto Jelene.

- Pa, to je savršeno... Ivana je moja drugarica, ona je divan mentor, divan pevač. Radile smo Ivana, Jelena i ja u timu, tako da znam kako radi, tu nema greške - rekla je Mira za Telegraf Jetset.

Pitali smo Miru da li se čula sa Ivanom i da li su razgovarale o njenoj saradnji sa Cecom.

- Čujemo se redovno, ali ne povodom nekih odluka. Svako radi svoj posao - dodala je pevačica.

Podsetimo, Ivanu je pozvala lično Ceca i ponudila joj da radi sa kandidatima u njenom timu.

- I u ovoj sezoni radiću sa kandidatima u Zvezdama Granda, u timu Cece Ražnatović. Ceca me je zvala i pitala da li želim da radim sa kandidatima, pošto već poznajem tu materiju, meni je to bilo sasvim okej - rekla je Ivana za Telegraf Jetset.

Ivana nam je rekla da se nije čula sa Jelenom, te nisu pričale o njenom novom angažamanu. Pitali smo je, s obzirom na to da se njen prelazak iz Karleušinog u Cecin "tabor" uveliko komentariše na društvenim mrežama i da se nagađa o njiovom odnosu, da li će to promeniti nešto u njenom i Jeleninom prijateljstvu i da li misli da će se ona naljutiti na nju.

- Ja sam profesionalac, Jelena je profesionalac, Ceca je profesionalac u svom poslu, ovde je posao u pitanju, ništa drugo, nema šta ko da se ljuti. Svi rade ono što žele da rade i rade svoj posao - rekla nam je Ivana.

Video: Ivana Peters: Ceca me je zvala da budem u njenom timu, čast mi je da radim sa zvezdama

Video: Ceca o saradnji u ZG sa Ivanom Peters: Želela sam je u svom timu, privatno je obožavam

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neo

    7. oktobar 2021 | 13:02

    Ivana je samohrana majka i treba joj posao. Nije se udala za milionera fudbalera pa da bira posao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA