≫ 

Marina traži od Darka 500€ za alimentaciju i starateljstvo nad sinom - zbog ovoga je odlučila da ga tuži

- Poznato je da Lazić i ranije nije plaćao alimentaciju za svoje prvo dete, ćerku Lorenu, koju ima sa Anom Sević, a istom parolom počeo je da se vodi i sa Marinom, nakon rastanka - rekao je izvor

  • 13
Darko Lazić i Marina Gagić Darko Lazić i Marina Gagić, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Folk pevač Darko Lazić za manje od mesec dana suočiće se na sudu sa svojom bivšom verenicom Marinom Gagić, koja ga je tužila zbog neplaćanja alimentacije, ali i pitanja starateljstva nad njihovim sinom Aleksejem.

Oni će na ročištu utvrđivati koje će obaveze pevač imati u odgajanju njihovog deteta. Kako navodi izvor blizak nekadašnjem paru, ona zahteva puno starateljstvo i mesečnu alimentaciju u iznosu od 500 evra.

- Marina nije htela ni tih 500 evra da traži, jer zna da je Lazić u dugovima do guše, on je sam ponudio taj iznos, ali je Marina bila izričita u tome, da kolika god da bude alimentacija, to treba da odluči sud - rekao je izvor i objasnio zbog čega se Marina odlučila na taj kotak.

- Poznato je da Lazić i ranije nije plaćao alimentaciju za svoje prvo dete, ćerku Lorenu, koju ima sa Anom Sević, a istom parolom počeo je da se vodi i sa Marinom, nakon rastanka. Zbog toga nije želela da ulazi u raspravu sa njim, te je pravdu potražila na sudu - objašnjava izvor za Telegraf Jetset.

Da sa Darkom komunicira isključivo o sinu Alekseju, potvrdila je i sama Marina nedavno:

- Za mesec dana imamo prvo suđenje, tako da ćemo videti šta će biti. Čujemo se samo zbog deteta, dogovaramo se isključivo o Alekseju. Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega, a sve ostalo ćemo na sudu - izjavila je Marina za Telegraf Jetset.

Marina je kratko poručila da će o svemu ovome raspraviti sa bivšim partnerom na sudu.

- Sve što sam imala da kažem, rekla sam vama u svom intervjuu. Sve što imamo nas dvoje, rešićemo na sudu. Ceo slučaj je prepušten sudu i nadam se da će sve biti u redu - rekla je Gagićeva za Telegraf Jetset.

Video: Sin uopšte ne traži da ide kod Darka, a mi uskoro imamo prvo suđenje: Prvi intervju Marine Gagić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • m

    4. oktobar 2021 | 22:23

    Sto je najgore devojka je malo trazila

  • xxx

    4. oktobar 2021 | 22:58

    Pa treba i vise da mu trazi,kad je njegova deviza ssmo bahato,zasto bi se ona libila ds trazi ono sto detetu pripada

  • TONI

    4. oktobar 2021 | 22:47

    To je malo koliko kosta danas dete izdrzavat. Da ima imalo mozga pazio bi svoje dete i bez tuzakanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA