≫ 

Zavirite u dom voditeljke Slagalice: Svaki kutak savršeno uređen, a jedna prostorija je baš veličanstvena

Stan je veoma praktičan i u njoj živi četvoročlana porodica i njihov ljubimac

  • 19
Kristina Radenković Kristina Radenković, Foto: ATA Images

Na Instagram profilu popularne voditeljke Kristine Radenković (40) jasno se može videti kako izgleda njen porodični dom, u kojem živi sa nevenčanim suprugom Nikolom Radojevićem i njihovo dvoje dece, ćerkom Tarom i sinom Roganom.

Kristina je veoma aktivna na društvenim mrežama gde objavljuje fotografije iz svog porodičnog gnezda, a tokom pandemije korona virusa i samoizolacije, voditeljka se skoro svakodnevno oglašavala iz svoje kuće.

Voditeljkin dom veoma je prostran i uređen do najsitnijih detalja, a kako Kristina ima dvoje male dece neretko se na objavama vidi i kreativni haos od igračaka i dečijih stvari.

U dnevnoj sobi nameštaj je u zemljanim tonovima, preko celog zida nalazi se bela polica puna knjiga, kuhinja ja u beloj boji, dok dečije sobe obliuju raznim bojama i igračkama.

Kristin dom ima kutak za decu, prostor za voditeljkinu relaksaciju, stan je veoma praktičan i omogućava svakom članu porodice, pa i onom najmlađem, da ima svoje parče privatnosti i komfora.

Podsetimo, Kristinin suprug je javni tužilac, a poreklom je iz Bijelog Polja, a ona je u više navrata isticala koliko je srećna što pored sebe ima muškarca koji joj je u potpunosti po meri.

Kako je ranije ispričala, njihovo upoznavanje bilo je kao na filmu. Nikola je tražio izgubljenog psa i prišao je Kristini, koja je tada šetala svoje ljubimce. Nekoliko godina kasnije, Nikola je čak tri puta pokušao da je veri, a iz trećeg je uspeo.

Kristina je objasnila da je problem bio to što je ona, kada je on pokušavao da je veri, mislila da raskidaju. Vezu još uvek nisu krunisali brakom i nema pritiska oko toga, jer su posvećeni deci.

Video: Ćerka Kristine Radneković mislila da joj je majka druga voditeljka kviza Slagalica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    5. oktobar 2021 | 11:16

    Ne sedi se na ploci na kojoj se sprema hrana,ali verovatno je to sada fensi pa ajde i ja tako da se slikam.

  • ????

    5. oktobar 2021 | 11:44

    Sin se zove Rogan? 😂😂Gde ova ziviiii haha

  • R O S A R I O C E N T R A L

    5. oktobar 2021 | 14:13

    Javni tužilac ? Leglo najgore , nevidjene korupcije . Ma lako je meni za njih, teško narodu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA