≫ 

Promena od koje zastaje dah! Aneta Ivanović smršala 30 kilograma i raspametila izgledom

Lepo lice koje su gledaoci imali priliku da gledaju na Prvoj televiziji oduševilo je svoje pratioce promenom na bolje

  • 3
Aneta Ivanović Printskrin: Youtube/PRVA

Aneta Ivanović povukla je u 50. godini drastičan potez i izgleda potpuno drugačije od onoga kako je ljudi pamte dok je vodila emisiju na Prvoj televiziji.

Lepa Aneta uspela je da smrša oko 30 kilograma, nakon hrabre odluke da operiše želudac.

- Celog života imam problem sa viškom kilograma. Sve sam probala i ništa nije dalo trajne rezultate. To više nije bila stvar estetike, ja sam se zapravo borila za svoj život - poručila je u video prilogu nekadašnja voditeljka emisije "150 minuta", a piše Hello.

- Za deset meseci izgubila sam trideset kilograma. Sada sam zdrava i osećam se sjajno - objasnila je, a fotografije dokazuju da sada izgleda vitko i veoma zadovoljno.

Podsetimo, Aneta je u dugogodišnjem braku sa vlasnikom firme za ketering Ivanom Ivanovićem. Sina Božidara rodila je u kasnim tridesetim i u tom periodu umesto karijeri posvetila se odgajanju deteta.

Poslednje dve godine na funkciji je urednice vikend izdanja emisije "Šarenica" na "Radio-televiziji Srbije", naveo je pomenuti magazin.

Studirala sam fiziku i maštala da budem profesor, ali već u srednjoj školi počela sam da se zanimam za politiku. Dnevnik koji je vodio Goran Milić, subotom uveče, bio je za mene magičan - rekla je na temu posla jednom prilikom Aneta.

Inače, kako se da videti na njenom Instagram profilu, Aneta je trenutno kao producent i jedan od kreatora posvećena stvaranju serije o jednom od naših najvećih naučnika svih vremena - Mihajlu Pupinu, u čemu joj nesebično pomažu Aleksandra Tasić i Dragan Mićanović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Aneta Ivanovic (@aneta.ivanovic)

- Pohađala sam pančevačku gimnaziju gde je svakog jutra sačekivala tabla na kojoj je pisalo ”U ovu školiu je išao Mihajlo I. Pupin”. Nisam tada znala šta znači to I između imena i prezimena, ali mi je baba koja je bila hemičarka, kazala da je Pupin zbog velike odanosti prema zavičaju kao već dokazani naučnik u Americi dodao to I i potpisivao se kao Mihajlo Idvorski Pupin. Tako je sve podsećao na svoje rodno mesto Idvor u Srbiji - objasnila je na tu temu Aneta za "Tanjug Reflektor".

Prema njenim rečima zajedno sa Danilom Bećkovićem svašta je saznala o životi Mihajla Pupina pripremajući televizijski format o njemu.

- Mnogo nam je pomogla Aleksandra Ninković Tašić, autorka božanstvene izložbu o Mihajlu Pupinu. Fascinatno je šta smo sve otkrili. Pupinov put nije bio lak. Bilo je prepreka i izazova na tom putu, ali Pupin je imao tvrdu veru u Boga, uspeh i čoveka kojo može da učini svet boljim - istakla je Aneta i podsetila da je po dolasku u SAD Pupin prvo radio fizičke poslove kao i svi imigranti.

- Naša serija će poslati poruku gledaocima da je moguća pričao uspehu kao što je to bio slučaj kod Mihajla Pupina. Mi nemamo mnogo takvih priča i zato će naša serija da se razlikuje od mnogih drugih, naročito onih sa istorijskom tematikom – kazala je Ivanović i naglasila da će lik velikog naučnika u seriji oživeti Dragan Mićanović.

- Verujem da će serija o Mihajlu Pupinu biti emitovana 2022. godine. Izbor Dragana Mićanovića da igra Mihajla Pupina u našoj seriji je najbolja odluka produkcije tog tv formata - rekla je Aneta Ivanović.

Video: Manja Grčić od devojčice koja je maštala da čita vesti do vrtoglavog uspeha u medijima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ToX

    6. oktobar 2021 | 14:02

    Модерно време,оперишеш желудац и смршаш,више нема пробуши кашику,избаци газирано,пекару,шетај дневно 3,4 км сад можеш да смршаш кад помислиш,а поставља се питање,дал је операција желуца идеалан начин да смршаш и да бидеш фит...

  • ajde

    6. oktobar 2021 | 16:58

    Sex je cudo

  • И?

    6. oktobar 2021 | 15:02

    Сад је као риба!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA