≫ 

Tonči Huljić nakon vesti da je njegova ćerka u vezi sa Petrom Grašom: Ako su oni srećni, i ja sam

Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji privatnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki porodični prijatelj

  • 1
Tonči Huljić Petar Grašo Hana Huljić Foto: ATA Images, Nikola Tomić, Instagram/hana.huljic

Hrvatski kompozitor Tonči Huljić oglasio se nakon vesti da je njegova ćerka Hana uplovila u vezu sa 14 godina starijim Petrom Grašom.

On je izneo svoj, kao i stav njegove supruge Vjekoslave.

- Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno oglašavao na temu privatanog života i odnosa, kako svoje porodice, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji privatnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki porodični prijatelj. Ako su oni srećni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja srećni - rekao je Tonči.

- Nadam se da će Petar uskoro uzeti time out od ovakvog tempa nastupa kako bismo priveli kraju snimanje pesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo nakon 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih i realizacijom pesme bio srećan. Inače, svi ljudi koji uđu u naše živote u njima i ostaju i na to ne utiče na agregatno stanje njihovih odnosa - objasnio je Huljić za Večernji list.

Petar i Hana 2016. godine snimili su duet "Srce bez vodiča" za koji je muziku napisao tata Tonči, a tekst potpisuje njena majka Vjekoslava. Navodno je Huljić tada bio protiv te saradnje.

- Ja sam forsirao taj duet, a tata Huljić se čak malo bunio. Drago mi je da smo ga uspeli nagovoriti, iako djeluje malo strogo - šalio se tad Petar.

Podsetimo, pre dva dana hrvatski mediji objavili su vest da je Grašo nakon raskida sa pevačicom Danijelom Martinović, uplovio u vezu sa Hanom. Zagrebački paparaci uslikali su ih kako u centru Zagreba ležerno obučeni šetaju sa osmehom na licu, a u jednom trenutku su se uhvatili i za ruke.

Petar Grašo je pre Hane čak 24 godine bio u vezi sa pevačicom Danijelom Martinović.

Za raskid se saznalo u maju 2021. godine, a javnost je ova vest šokirala, jer su smatrani najskladnijim parom na hrvatskoj sceni.

- Istina je da Danijela i Petar poslednjih meseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i određenih ličnih razloga - rekla je tada Martina Podgorski, zadužena za komunikaciju s medijima u Petrovom timu, za Dnevnik.hr.

Video: Intervju Petar Grašo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA