≫ 

Tragična sudbina zadrugarke: Pre dve godine je ostala bez majke, a sada je izgubila i oca

Pre dve godine Olgici je preminula majka nakon teške borbe sa karcinomom. Bili su neutešni. Taj tragični događaj su Olga i njena sestra teško podnele

  • 0
Olga Margitić Foto: Instagram/olga__volh

Otac aktuelne zadrugarke Olge Margitić pronađen je mrtav u svom stanu na Zvezdari, danas 6.oktobra, u Beogradu u naselju Zvezdara potvrđeno je za Telegraf.rs. Ovo, nažalost, nije prva tragedija u porodici Margitić.

Kako saznajemo, Olgica je pre dve godine ostala bez majke a taj gubitak teško je podnela cela porodica.

- Pre dve godine Olgici je preminula majka nakon teške borbe sa karcinomom. Bili su neutešni. Taj tragični događaj su Olga i njena sestra teško podnele ali su se nekako trudile da nastave dalje, posvetile su se poslu. Sa druge strane, otac se nije mirio sa činjenicom da je ostao bez supruge. Toliko ga je pogodio njen prerani odlazak da se posle njene sahrane razboleo - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Imao je problem sa crevima zbog čega je i operisan. Pored problema sa stomakom, bio je sklon depresiji sa kojom se takođe borio. Olgica i njena sestra su stalno pazile na njega. Vodile su ga kod najboljih doktora, lečile ali se stanje nije popravljalo - završava priču izvor.

Olga je živela sa ocem sve do ulaska u "Zadrugu 5", a on se borio i sa činjenicom da mu je ćerka otišla u rijaliti, budući da je to teško prihvatao.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli pozvali smo Olgicinu sestru ali do objavljivanja teksta nije odgovarala na naše pozive.

Video: Viktorija otvorila dušu Stefanu Kariću: Zadrugarka ima potresnu životnu priču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA