Objavljene skandalozne poruke koje je Severina slala direktorki škole! Pevačica: "Reagovala sam kao mama"

Nakon objavljivanja poruka, oglasila se i Severina i priznala da je Ljiljani uputila nekoliko poruka, u besu

  • 10
Severina Kojić, Madlenijanum Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Severina Vučković navodno je slala preteće poruke direktorki zagrebačke Osnovne škole "Matija Gubec", koju pohađa njen sin Aleksandar. Klingerova se, prema saznanjima hrvatskih medija, obratila ministru Davoru Božinoviću e-mailom, navodeći da policija nakon njenih prijava ništa nije učinila.

"Moje dete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina. Pa zadavila bi te rukama, babo“, „Stara šepava ružna babo“, „Sedećeš, drhtaćeš i trešćeš se krivonoga, kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dete", stoji u porukama koje je objavio hrvatski list Nacional.

Stara, zovi donatora koji te uvalio u problem. Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ. Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će se otkriti. Samo da stigne presuda“, „Napraviću protest ispred škole da te izbace, ne s mamama kojima decu iz škole kupi ko stigne, nego ću okupiti ljude na fejsbuku. Tvoje neistine koje si pisala ću čitati kod Šprajca. Dosta je bilo tvoje tiranije…“ navedeno je u navodnoj prepisci između pevačice i direktorke škole.

Nakon objavljivanja poruka, oglasila se i Severina.

- Da, reagovala sam kao mama, a ne kao dama. Da, kontaktirala sam Ljiljanu Klinger u trenutku kada sam saznala kako ona godinama, kao ravnateljica škole, šalje dopise Centru za socijalni rad doslovno izmišljajući stvari o meni, a onda je to nastavila raditi prema Županijskim sudom u Splitu, koji je odlučivao o starateljstvu nad mojim detetom. Bila sam u potpunom šoku -počela je Severina za Index.hr.

- Onda se žalila politici, jer samo tako zna, tražeći podršku moćnih ljudi. Istu intervenciju tražila je i od glavne državne advokatice zajedno sa Gordanom Buljan Flander, a njihova zajednička advokatica je poslala na Županijski sud u Splitu dopis o tome. Sada, kada se koruptivna mreža krenula rasplitati, ili barem ja tako verujem, Ljiljana Klinger se pokušava prikazati kao žrtva, a zapravo želi ubiti glasnika korupcije - dodala je.

- Ne boji se ona mene, boji se ona posledica svojih postupaka. Nismo moje dete i ja jedine žrtve njenih postupanja, kao ni korupcije u celom lancu institucija u Zagrebu - poručila je pevačica za Index.hr.

Video: Severina se u zanosu prevrnula preko zvučnika, dizali je muzičari: Malo sam natukla kičmu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA