≫ 

I Hrvati prenose to što je njihov učesnik razbio cimeru vilicu u Zadruzi

Na društvenim mrežama su mnogi u Srbiji osudili nasilje koje se dogodilo unutar Bele kuće

  • 14
Zadruga 5, početak, ulazak Filip Car, Foto: ATA Images

Zadrugar Filip Car udario je po licu Ademira Peleša koji je napustio rijaliti kako bi mu bila ukazana lekarska pomoć, a sve to je izazvalo pažnju javnosti, kako u Srbiji, tako i u Hrvatskoj.

Car je tom prilikom svom cimeru polomio vilicu, a nakon tog postupka, produkcija ga je kaznila zbog agresivnog ponašanja.

Na društvenim mrežama su mnogi u Srbiji osudili ovaj vid nasilja, te su pojedini komentarisali kako je, u ovom slučaju, neophodna Filipova diskvalifikacija.

Hrvatski mediji su takođe izveštavali o ovom nemilom događaju, te su tako i njihovi portali pisali o tuči koja se desila u Beloj kući.

"Novi skandal u kontroverznom srpskom šou, Hrvat nasrnuo na cimera i teško ga povredio", glasio je naslov portala 24sata.hr.

Ispod teksta su odmah usledili mnogobrojni komentari. Dok su jedni tvrdili da je nasilje za svaku osudu, drugi su se pitali da li je bitno ko je Hrvat ili Srbin ako je nekome, kao u ovom slučaju, polomljena vilica.

Podsetimo, tokom poslednje žurke u "Zadruzi 5" došlo je do okršaja između Cara i Peleša, a Car je zbog agresivnog ponašanja kažnjen od strane Velikog šefa.

Nakon što mu je ukazana medicinska pomoć, oglasio se Pele i poručio da se nada da će Filipa zateći kad se vrati u rijaliti.

- Izašao sam napolje i čekam da krenem kući, nisam mogao sinoć da reagujem niti da uzvratim, jer mi je vilica pukla od kvarnog i podmuklog udarca, ali vraćam se u "Zadrugu" za mesec dana i molim Boga da ne diskvalifikuju Cara i da mi bude živ i zdrav dok se ne vratim - napisao je Pele u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Video: Ispao karambol između Kristijana i Janjuša zbog Maje Marinković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zbogom pameti

    7. oktobar 2021 | 19:25

    Na ovome se vaspitava dve trećine stanovnika Srbije koji to gledaju. Podatak nije moja izmišljotina već zvaničan podatak da dve trećine povremeno gleda a više od polovine redovno.

  • Grobar Mne

    7. oktobar 2021 | 19:40

    A sto je bitno kod ovog slucaja da ki je neko Srbin,Hrvat,Musliman..ili neko tamo peti.Ovdje je momku polomljena vilica,a veliki sef ga "kaznio" oduzimanjem honorara.Ovo je bilo za diskvalifikaciju,i odmah da bude uhapsen dotični gilipter(jos se hvalio kako je udario pomenutog Zadrugara),ovdje se radi o teskoj telesnoj povredi.Sramno od Velikog sefa.Kristijan je prosle sezone bio diskvalifikovan a da nije nikoga udario.Ovaj vec treci put udara.

  • DARKO 100%

    7. oktobar 2021 | 18:30

    Oni se sad nasladjuju time,ali mislim da ni car nije cist hrvat kao 99%hrvata🙆nes nadame😉sto rece zmaj od sipova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA