≫ 

Bojana Rajić u petoj deceniji upisala fakultet: Pohvalila se da je postala brucoš

Rajićeva je rešila da se posveti sebi i obrazovanju

  • 5
Koncert Seke Aleksić Foto: ATA Images

Manekenka Bojana Rajić često se oglašava na društvenim mrežama i deli sa svojim pratiocima trenutke iz privatnog života, te je to uradila i sada.

Neko vreme radila je kao modni urednik i stilista jednog magazina, da bi sada svoja interesovanja usmerila u sasvim drugom pravcu. I to nije sve, u 42. godini postala je brucoš.

Ona je student jednog privatnog fakulteta u Beogradu za medije i komunikaciju, a ako je suditi po fotografiji koju je objavila na Instagramu, nekadašnja supruga Vladimira Stojkovića već je prionula na posao i zagrejala stolicu.

Iako je mama dva dečaka, Lava i Vukašina, to joj, reklo bi se, ne predstavlja nikakvu prepreku, čak je podstiče da se dodatno usavršava i nadgrađuje.

Bojana Rajić Printskrin: Instagram/bojanarajic

Bojana je bila u centru medijske pažnje kad je završila vezu sa golmanom Vladimirom Stojkovićem. Njihov razvod pratile su razne priče o svađama, maltretiranjima, prevarama, a Vladimir je njihovog sina čak krstio i bez Bojaninog znanja. Ipak, sve je danas drugačije.

Video: Nekada je bila neizostavni deo gradskih dešavanja: Bojana Rajić je danas totalno druga žena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki Tamo

    7. oktobar 2021 | 19:39

    Da nije mozda Union? To moze moja baba da zavrsi.

  • Sany

    7. oktobar 2021 | 20:12

    Jaao pa diiivno znaci postace akademski gradjanin

  • DARKO 100%

    7. oktobar 2021 | 19:26

    Vidi se da je manekenka,MIR U SVETU😉elem dobro je da imas volje i strpljenja za knjigu,ja sad kad to cujem pocnem na rukama hodati i gledam svet odnatraske🙃🤸cini mi se da ga onda bolje vidim i spoznam😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA