≫ 

Pobedio je u VB, posle hapšenja napustio Srbiju: Evo šta danas radi blizanac Žarko

Sukob između Saške i njega se prekinuo kad je policija ušla u rijaliti i odvela Stojanovića

  • 2
Žarko Stojanović Printskrin: YT/Zarko Stojanovic

Žarko Stojanović učestvovao je u prvoj sezoni Zadruge iz koje je pobegao, a ranije je odneo pobedu u VIP Velikom bratu.

Boravak u zatvorenom prostoru mu je teško pao, tražio je da izađe napolje, a onda je pred kamerama ređao skandal za skandalom.

U jednom trenutku njegov sukob sa cimerkom, pevačicom Saškom Karan je eskalirao i gledaoci su bili šokirani scenom koja se odvijala.

Žarko je došao na ideju da u jednu posudu naspe balegu iz štale, a zatim je njom polio Sašku od glave do pete. Potom je ona sačekala pogodan momenat u kom je sakupila svu njegovu odeću i bacila je u jezero.

Ovo je izazvao fizički obračun između njih dvoje. Stojanović je dobio nekoliko udaraca, da bi potom polomio sve što mu se našlo pri ruci.

Pretili su jedno drugom, a sukob se prekinuo kad je policija ušla u rijaliti i odvela Stojanovića.

- Zdravo, svima! Sad sam izašao sa policijom koja je bila sa mnom. Neću se tamo vratiti jer su tu sve debili i nasilnici i loše su postupali sa mnom. Nisu me puštali da izađem napolje i kao su zvali policiju. Plašim se za Saru i Tanju. Njih dve su normalne osobe i plašim se šta im se može u "Zadruzi" desiti! - rekao je Žarko nakon skandala.

- Držali su me protiv moje volje četiri, pet sati. Morao sam da počnem da rušim sve pred sobom da bi rešili da me puste. Inače, sve je super. Ljubim vas sve. Slobodan sam - zaključio je tada Stojanović.

Gde je i šta danas radi?

Kako je Žarko otkrio, on je dobio posao profesora u najstarijoj privatnoj visokoj školi za pejzažnu arhitekturu u Parizu, poznatijoj po skraćeni ESAJ.

Reč je o školi koja postoji više od 50 godina i koja ima veliki ugled u Francuskoj i u naučnoj zajednici iz ove oblasti širom sveta.

Dobio sam posao da predajem o inovacijama u oblasti pejzažne arhitekture - rekao je Žarko za Espreso.

Inače, u Francuskoj, Žarko je patentirao neke svoje inovacije, a za nekoliko meseci, ekološke bandere koje je Stojanović patentirao, biće postavljene i u Parizu.

Upravo ove inovacije i naučni rad nekadašnje rijaliti bili su razlogi da pomenuta škola angažuje baš njega za predavača.

Video: Pala sam u zoru, pala: Miljana, naravno, zapevala na svom rođendanu, uz pratnju ovog pevača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    8. oktobar 2021 | 10:17

    Drago mi je da im dobro ide u zivotu. Tada se rijaliti mogao gledati kada su oni bili ucesnici, za razliku od sadasnjih rijalitija.

  • Milan

    8. oktobar 2021 | 10:05

    I posle kazu, idi u Pariz da studiras arhitekturu, sve su skolovani i pametni ljudi tamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA