Iz Zvezda Granda na Evroviziju! Ovi takmičari idu u trku za predstavnika Srbije

Radio - televizija Srbije potvrdila je učešće na 66. festivalu popularne muzike Pesma Evrovizije, koja će iduće godine biti održana u Italiji

  • 0
Lazar i Zorja Pajić Foto: Instagram/maestrolaki

Javni servis raspisao je konkurs za domaće takmičenje Beovizija na kome će se birati predstavnik Srbije na pesmi Evrovizije. Radio - televizija Srbije potvrdila je učešće na 66. festivalu popularne muzike Pesma Evrovizije, koja će iduće godine biti održana u Italiji.

Tim povodom mnogi pevači uveliko pripremaju pesme kako bi ušli u trku za predstavnika naše zemlje na najvećoj  muzičkoj smotri. Sve glasnija su govorkanja da bi predstavnik Srbije mogao bi da bude neko od učesnika prethodnih sezona takmičenja "Zvezda Granda".

Svoju želju da učestvuje na Beoviziji prva je izrazila Zorja Pajić finalistkinja prošlogodišnjih „Zvezdi Granda“ koja je u svom vlogu sredinom septembra najavila da ide da piše pesmu za Beoviziju 2022. godine.

- Moj suprug i ja smo pisali pesmu, sada se rade samo detalji i uskoro ću je poslati na konkurs. Od Beovizije očekujem veliko iskustvo, ali i pobedu. Publika na Evroviziji ne zna koliko su pevači popularni i poznati u svojim zemljama. Nemam strah jer je za ovo potrebno samopouzdanje, a pevanje je moj najveći kvalitet - rekla je Zorja za Alo!.

Aleksandar Radojević, jedan od pevača iz tima Marije Šerifović koji se takmičio 2018/19. godine, potvrdio je da će učestvovati s pesmom koju za njega piše autor pesme „Loco, loco“, koju je prošle godine izvodio ženski trojac Hurricane.

- Samo čekam Nemanju Antonića da završi aranžman i produkciju, prijaviću se jer konkurs još uvek traje. Od Beovizije očekujem svoje najbolje medijsko pojavljivanje kako vokalno, tako i vizuelno. Pričao sam i s mojom mentorkom Marijom Šerifović, odobrila je koncept i ideju, ali ona čeka finalnu verziju pesme - rekao je mladi pevač za pomenuti list.

Dok korisnici društvenih mreža lobiraju i agituju da se u Italiji pojavi mlada zvezda Sara Jo, koja je nastupom na Prajdu u Kopenhagenu sve oduševila, do zaključenja ovog broja nismo dobili komentar. I dok se bivši takmičari „Zvezda Granda“ pripremaju za konkurs, dotle je Aca Lukas najavio odlazak na Evroviziju i pobedu Srbije na ovom takmičenju, o čemu je Alo! već pisao.

- Dogodine u Rimu, daće bog - rekao je Lukas kojem je pesmu radio Vladimir Graić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA