≫ 

Oglasila se žena novog dečka Ane Nikolić: "Našli su se u čaši, decu ne viđa zbog nje"

Kako saznaje TelegrafJetset od izvora bliskog pevačicinom novom izabraniku, reč je o električaru Dejanu Nikoliću

  • 48
Valentina Spajić, supruga dečka Ane Nikolić, Ana Nikolić sa dečkom izvesnim Dejanom Foto: Privatna arhiva/Ustupljene fotografije, ATA Images

Pevačica Ana Nikolić objavila je fotografiju sa nepoznatim muškarcem i time izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. Nedugo zatim, otkriven je i identitet misterioznog gospodina sa fotografije.

Kako saznaje TelegrafJetset od izvora bliskog pevačicinom novom izabraniku, reč je o električaru Dejanu Nikoliću koji je još uvek zakonski oženjen i ima dvoje dece, a komšinica mu je pevačica Ana Sević.

Nedugo nakon što smo otkrili ko je čovek u čijem krilu se slikala Ana došli smo i do njegove supruge Vlanetine Spajić koja je sa Nikolićem već 8 godina u braku:

- Dejan Nikolić čovek u čijem krilu se slikala Ana Nikolić je moj suprug, zakonski još uvek. Ni sa mnom, ni sa decom već dva meseca nije u kontaktu. Život mu je poput Aninog, tako da su se našli u čaši. Radi kao električar u Nemačkoj - rekla je ona i otkriva da Dejan izbegava odlazak na sud.

- On ima pravo na svoj život ali neka se prvo razvede. Mi nismo zvanično razvedeni, pokušavam da dođem do njega kako bi potpisao sporazumni razvod, ali mi se ne javlja na telefon. Čak ni njegova porodica nema kontakt sa njim. Uznemirena sam, ovo je šok za mene. On dva meseca nije video decu. Mi smo zajedno 12 i po godina, a 8 godina smo u braku i imamo dvoje dece. Iz vanbračne zajednice sa ženom pre mene ima još jedno dete - navodi Spajićeva koja strahuje kako će ova afera uticati na njihovu decu:

- Mi nismo javne ličnosti i to što je uradila utiče na našu decu koja su školskog uzrasta. Niko ne razmišlja o posledicama. Plašim se da mi starije dete ne zadirkuju u školi.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom, ali do momenta objavljivanja ovog teksta nije odgovarala na pozive, na broj poznat redakciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😋

    8. oktobar 2021 | 22:30

    Evo sad konačno da neka pevačica nađe i električara,kad ljudi kažu gde ne nađe nekog električara,pekara,poštara.Evo sve je moguće.

  • Danijel21

    8. oktobar 2021 | 23:14

    Ovaj covjeku treba kod ocnog da ide, pa supruga mu je ljepsa 5 puta!!!!

  • Neko

    8. oktobar 2021 | 23:02

    On je elektricar koliko je i Ana domacica, a ni ti nisi nista bolja ako si ga 8 godina trpela takvog sa casom, ali je i to izgleda zbog silikona na tebi...a karma se vraca, ostavio zenu i dete zbog tebe, pa ce sada i tebe...za razvod ne moras da ga cekas, podneses tuzbu, pa ce ga naci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA