≫ 

Tamara Đurić dobila skupoceni auto od nevenčanog supruga: "Slavimo dve godine veze"

- On mene iznenađuje kad se najmanje nadam - istakla je Đurićeva

  • 12
Tamara Đurić Tamara Đurić, Foto: Nikola Tomić

Starleta Tamara Đurić ispričala je da je dobila skupoceni poklon  od svog izabranika i oca njihove ćerke.

Naime, ona je na samom početku intervjua otkrila kakav luksuzni poklon je dobila od svog nevenčanog supruga za godišnjicu, ali i čime nije zadovoljna.

- Danas moj nevenčani supurg i ja slavimo dve godine naše veze i auto je u to ime. On mene iznenađuje kad se najmanje nadam. Auto mi je dovezao i kaže: ''Siđi da vidiš auto, da ti ga ostavim ako ti se sviđa''. Pa ja kažem: ''Gde je tu mašna, cveće...?''. On to ne voli, nije takav tip, ne voli da se slika, da se ekranizuje. Dok sam ja bila u drugom stanju desili su se neki problemi sa trudnoćom, a i sa našim brakom, pa sam ja odustala od toga da to ozvaničimo... On je vrlo porodičan, kao i moj otac. Ja sam htela muškarca koji će sa mnom da ima prvo dete, prvi brak, ja to tako volim. Na volim kad neko vuče repove iz prošlosti, uz dužno poštovanje, ali moj izbor je slobodan, mlad muškarac, lep, stabilan, koji se bori... - rekla je Tamara, a onda progovorila o ćerki koja nosi njeno ime i majčinstvu:

- Tamara je jedna jako dobra devojčica, mirna je i harizmatična. Brzo sam se ja prohvatila tog majčistva, nas dve smo se skontale čim je ona došla na svet. Ona je deo mene, uloga majke budi najlepše u meni - poručuje Đurićeva u emisiji ''Premijera'', a budući da važi za nekog ko je izuzetno britak na jeziku i ne beži od suočavanja sa poznatim ličnostima, imala je poruku za kraj razgovora.

- Mene niko javno ne napada. Ne verujem da na estradi postoji neko ko sme mene da napadne tek tako. U redu je da odgovorim, ali ja nikog ne napadam, nikog ne diram, nikome nisam konkurencija i nikoga ne ugrožavam.

Fotografije Tamare i njenog nevenčanog supruga, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Bahato parkiranje Tamare Đurić: Ferari sa invaliditetom posle dolaska pauka prebacila na pešački

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    8. oktobar 2021 | 21:03

    Ja neznam odakle danasnjoj omladini tolike pare ,luksuzni stanovi,jahte kola ,i svaka cuda ,nekad omladina u tim godinama tesko imala za burek i cigare,trazili posao preko omladinske i bili srecni ako mogu neki komad odece sebi kupiti,a ovo sad neverovatno vec sa dvadeset i kusur godina rasipaju secsa parama kako su ih tako brzo zaradili,neko radi do penzije i celog zivota se borio za goli zivot ,mozda sam ja pao smarsa pa nerazumem ovaj zivot na zemlji,ili nisam imao srece da spavam na tetkinom krevetu😉

  • mile

    8. oktobar 2021 | 21:13

    ovo moze neko da hebe... svaka cast

  • Raca

    8. oktobar 2021 | 22:10

    Ja ovoj ni biciklu ne bi kupio,to su žene koje ne zaslužuju ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA