Lukas otkrio zašto nije bio na Marininoj sahrani: To nije merilo dokazivanja tuge

- Marina je najbolji testopisac koji će ikad da se rodi ovde. Puna emocije - reklao je Lukas

  • 4
Aca Lukas, Marina Tucaković Aca Lukas, Marina Tucaković, Foto: ATA Images

Folk pevač Aca Lukas progovorio je o legendarnoj Marini Tucaković sa kojom je godinama unazad sarađivao i bio izuzetno blizak, a otkrio je i zašto nije bio na njenoj sahrani.

Lukas je otkrio i zašto se, kao mnoge jegove kolege nije oglasio posle Marinine smrti.

- Potpuno je degutantno kad je žena umrla da pričamo o tome. Zvali su me da im pričam neke anegdote... Pobogu, u takvom trenutku! Nek joj je laka zemlja, a ako me pitaš da li mi je žao, naravno da mi je žao. Moj život je vezan za nju. Tačka - rekao je Aca i dodao kada su se poslednji put videli.

- Ne znam zašto je to bitno? Naš poslednji kontakt je bio kada sam snimio pesmu "Voliš li me", pošto je to poslednja pesma koju mi je ona napisala. Posle toga se nismo više videli - rekao je on, a na pitanje da li je od njene smrti tu pesmu s nekom drugačijom emocijom, odgovorio je:

- Svako veče otpevam pesmu "Sunce ljubavi" od Džeja i uvek najavim da pevam pesmu mog omiljenog pevača i druga i nikad prežaljenog Džeja, a skoro kad sam pevao rekao sam da je otišla još jedna velika osoba koja je napisala ovu Džejevu pesmu - Marina Tucaković - rekao je Aca.

- Nekoliko pesama posle tog bloka pevam Sinanove pesme, Šabanove i Tomine. Volim da se setim legendi i pevača koje volim. Nemam šta da kažem o Marini osim da je najbolji testopisac koji će ikad da se rodi ovde. Puna emocije. Pogotovu je meni pisala tako pesme jer me je poznavala jako dobro, kao da sam ih ja pisao.

Lukas nije bio na Marininoj sahrani, kako je rekao, ne zbog njenog sina Milana Radulovića Laće, već iz drugih razloga.

- Ne, nego nisam bio tu. Svakako ne mislim da je to ikakvo merilo dokazivanja tuge ili ne znam čega, kad ideš na sahranu. Ja bih više voleo da mi pokazuju ljubav dok sam živ, a kad umrem šta me briga - rekao je on za 24.sedam.

Video: Karleuša u povorci tik do Laće, s njom i Mandić, Joksimović, Jelena i Žika: Sahrana Marine Tucaković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🌞

    9. oktobar 2021 | 14:25

    Aco ja se slažem s’ tobom . Trebamo se poštivat dok smo živi a kad umremo sve je kasno.💯

  • Mile Kazanova

    9. oktobar 2021 | 14:02

    E nesreco, to je pokazivanje postovanja prema pokojniku i njemu najblizima. Ti si gori od onih iz Riblje Corbe sto nisu isli Misi na sahranu. Bedne duse.

  • Ali

    9. oktobar 2021 | 14:18

    Ali postovanja jeste...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA