Jovana Jeremić u nikad kraćem miniću, svima pogled skreće dole: Ono na čemu sedi je hit

Voditeljkine prekrštene noge bile su u prvom planu

  • 8
Jovana Jeremić Jovana Jeremić, Printskrin: RTV Pink

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, prikovala je gledaoce za male ekrane izazovnim izdanjem u "Novom jutru".

Jovana se u studiju pojavila u nikad kraćem miniću tako da su njene prekrštene noge bile u prvom planu.

Ona je gore imala belu košulju i crni šljkičasti sako, a iako je bila tip-top sređena, što se tiče frizure i šminke, mnogima je pogled skretao nadole, zbog "opasnih" nogu ove plavuše.

Međutim, pored Jovanainog izazovng stajlinga i nogu, jedan detalj hit je na društvenim mrežama. Na Tviteru mnogi komentarišu to što Jovana sedi na stolici na kojoj su tri jastuka.

"Dobrodošao u klub, sedi, udobno se smesti", "Vau, kakav stajling", "Noge za medalju", "Ne mogu da prestanem da se smejem, zašto ne podigne stolicu, prosto i jednostavno", "Jovana blista", "Nikad bolje nije izgledala", "Kakva mačka", neki su od komentara.

Podsetimo, Jovana je nedavno izjavila da će nakon 10 godina rada sebi kupiti stan.

- Kupujem svoju prvu nekretninu sledeće godine, nakon deset godina rada. Razgledala sam nekoliko lokacija, ali jedna mi je najviše zapala za oko. Uskoro bi trebalo da počnem pregovore o svemu i pazariću stan sledeće godine. Tek tada ću da uzmem svoju prvu nekretninu, isključivo od svog rada i potrebno je da se skupi novac za tako veliko ulaganje - rekla je Jovana ranije.

- Razlog tome je što je trebalo sve ovo zaraditi sam, krenula sam od nule. Nijedan muškarac mi nije dao pet evra, a kamoli 50.000 ili 100.000. Ova nekretnina će biti kruna moga rada. Od usta sam odvajala da bih skupila novac, dok su se drugi hvalili "Gučijem" i "Kavalijem" i putovanjima na Kubu i Tajland, ja sam reklamirala sve proizvode na Instagramu, išla u Crnu Goru na letovanje u svoj apartman - ispričala je tada voditeljka.

Video: Divan dan na Lein način: Jovana Jeremić proslavila ćerkin 3. rođendan, sve je zlatno i šareno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    9. oktobar 2021 | 16:11

    Да је водитељка, минић јој не би требао.

  • Daki Daki

    9. oktobar 2021 | 21:18

    Dzabe ti je I gola da se skines. Puna si sebe a ne znam zasto

  • Zeljko

    10. oktobar 2021 | 07:32

    posle se narod pita, zasto nam se smeje ceo svet...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA