≫ 

Milica Dabović o vaspitanju Stefana: Neću da mi sin bude hohštapler

- On obožava da se igra, hiperaktivno je dete i kažu da je tu na mene - rekla je košarkašica

  • 8
Milica Dabović Milica Dabović, Foto: Nikola Tomić

Košarkašica Milica Dabović progovorila je o vaspitanju sina i priznaje da joj je ovih dana glavna preokupacija sin Stefan sa kojim provodi gotovo svaki slobodan trenutak, a kada dođe vikend, ne odvajaju se ni na sekund.

- To je samo naše vreme, kada idemo na Adu, po igraonicama i tako. On obožava da se igra, hiperaktivno je dete i kažu da je tu na mene. Ali ja mislim da on ima 3 puta više snage od mene - nasmejano kaže ona za "Grandonline".

Milica dodaje da se dolaskom sina na svet u njenom životu promenilo mnogo toga i da o ljubavi ne razmišlja jer ju je našla pored svog mezimca.

- Ja sam sa svojim detetom, za kog se i borim, našla mirnu luku. Borim se za njega na svoj način iako novinari to nekada tumače pogrešno. Konačno sam ispunjena žena - kaže sportistkinja i otkriva koje su najvažnije lekcije koje će kao majka preneti malom Stefanu.

- Učiću ga da bude dobar čovek i da bude iskren i dobar prema ženama. Ja sam imala dosta loših iskustava i samo ne bih volela da bude lažov i hoštapler jer sam se takvih nagledala. Znam da će biti teško objasniti neke stvari kada on jednog dana uđe u pubertet, ali trudiću se da izraste u zdravog i dobrog čoveka - priznaje ona.

Na ljubavnom planu još uvek se ne dešava ništa, a iako veru u ljubav nije izgubila, u muškarce ipak jeste.

- Mnogo sam toga osetila i na svojoj koži, ali vidim i kod ljudi u svom okruženju i kod drugarica šta se dešava tako da ne razmišljam uopšte o tome da imam nekog. Ne verujem mušarcima i to je to - za kraj je otkrila Milica.

Video: Grobarka u leglu Delija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    10. oktobar 2021 | 19:48

    Ako nećeš da bude na tebe, ili na odsutnog mu oca, moraćeš se dobro potruditi.

  • Ljubiša

    10. oktobar 2021 | 19:58

    Je l' da bude kao tvoj bata? "Nema pesme, nit merska, bez sestrića i ujaka"... Još da ujak izadje sa robije zbog 2,5 kg. kokaina, pa da ga uvede u biznis...

  • 1389

    10. oktobar 2021 | 18:58

    Ako je na tebe, biče starletan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA