≫ 

Bogoljub Karić njima je "pomoćni" kuvar: Evo kako uživa sa unucima u kuhinji

- Decu moramo od malih nogu učiti raznim veštinama koje će im u životu poslužiti da budu svestrani i sposobni da se snađu u svakoj prilici - rekao je Karić

  • 1
Bogoljub Karić, unuci Kasija i Viktor Bogoljub Karić, unuci Kasija i Viktor, Printskrin: Facebook/bogoljubjkaric

Bogoljub Karić pokazao je kako uživa sa svojim unucima u spremanju raznih đakonija u kuhinji, a uz to imao je i važnu poruku za svaku porodicu.

- Znate i sami da se vaspitanje i navike stiču i nose iz kuće, pa decu moramo od malih nogu učiti raznim veštinama koje će im u životu poslužiti da budu svestrani i sposobni da se snađu u svakoj prilici.

Zato smo ja i Mara uvek bili raspoloženi da svojoj deci usadimo prave vrednosti i naučimo ih praktičnim stvarima, pa sada to radimo i sa unucima - napisao je Bogoljub i nastavio:

- Danas sam "pomoćni" kuvar unucima, Kasiji i Viktoru. Tražili su da naručimo hamburgere, ali je svakako bolje i ukusnije da probaju pravu pljeskavicu, kao što smo nekada pravili u Peći i nazvali je "Bogi burger" - prisetio se Karić.

- Našoj zabavi nema kraja, svi su uključeni u spremanje, to je pravi timski rad i tome ih učimo, da znaju da će ih sloga i rad uvek voditi ka uspehu - tvrdi Bogoljub i dodaje:

- Dragi moji, naši mladi naraštaji u školama dobijaju teorijsko znanje, a na roditeljima, bakama i dekama je da ih osposobe za život praktičnim znanjem i veštinama i svim drugim znanjima koja će njihovo opšte obrazovanje podići na visoki nivo. Uživajte u vremenu koje provedete sa svojim najmilijim, to vreme je lekovito za sve nas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpkinja

    11. oktobar 2021 | 01:39

    Bas vam unuci imaju stara Srpska imena👏😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA