≫ 

Bojana Stamenov izgubila trećinu svoje kilaže: Na kraju ću ispričati kroz šta sam prošla

- Naravno da sam izbacila hleb i slatkiše, uvela šetnje, ali ima i svašta nešto pored toga - misteriozno je navela pevačica

  • 3
Bojana Stamenov Bojana Stamenov / Foto: ATA Images

Nekadašnja predstavnica Srbije na pesmi Evrovizije Bojana Stamenov dovela je svoju liniju do neprepoznatljivosti. Naime ona je u poslednih godinu dana drastično smršala a njenu novu figuru pokazala je na nedavnoj premijeri filma o Džejms Bondu.

Bojana je, govoreći o svojoj novoj figuri istakla da se odrekla slatkiša i testa te da je uvela svakodnevne šetnje:

- Još uvek ne bih otkrivala šta sam tačno uradila kako bih skinula kilograme, ali mogu da vam kažem da nisam pribegavala nikakvim zahvatima. Drago mi je ako su ljudi već počeli da reaguju, ali još to nije stiglo tamo gde je zamišljeno pa kada ovaj proces budem privela kraju rado ću ispričati šta sam sve tu prošla. Jednostavno, treba voditi računa šta se jede, slušati savete nutricioniste i to je to - rekla je Bojana i dodala:

- Naravno da sam izbacila hleb i slatkiše, uvela šetnje, ali ima i svašta nešto pored toga - misteriozno je navela pevačica o kojoj su neki mediji pisali da je izgubla čak 45 kilograma. Nije bila spremna da nam potvrdi tačnu cifru ali je dala slikoviti prikaz.

- Ne mogu vam tačno reći koliko sam kilograma izgubila ali nestala je trećina onoga što sam imala - istakla je Bojana za Stori rekla kako se odlučila na ovako važan korak u svojoj transformaciji.

- Skupila sam petlju, pronašla ogromnu snagu volje i zajahala talas samounapređenja, jer niko drugi to neće uraditi umesto mene. Najvažnije mi je da se osećam dobro, dakle ovo sve radim zbog zdravlja, a nemam naročite afinitete da budem mršavica, to mi nije cilj. Uz to, traje još ta korona, posao nam je svima usporio poslednjih godinu i po dana i jednostavno nije bilo izgovora da se čovek ne posveti sebi - zaključila je ona.

Pogledajte kako Bojana sada izgleda:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    11. oktobar 2021 | 13:34

    Bravo! Velika podrška i želim ti da izdržiš. Sve se može kad se hoće. Svaka navika ima odviku.

  • Jasna

    11. oktobar 2021 | 16:25

    Ne mogu vam reci ovo, ne mogu vam otkrivati ono, zeno smrsala si, lepo ti je u cemu je problem

  • sanja

    12. oktobar 2021 | 08:55

    Jest me ova žena nervira . Nameće se stalno . Kompleks zbog kilaže .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA