Bivši muž Modelsice koja je hospitalizovana na psihijatriji: Borila se sa strahovima

- Nevena je odbijala da ide kod lekara, ali zahvaljujući brzoj rekciji majke, sve je u redu - rekao je on

  • 5
Nevena Adžemović, Srđan Adžemović Nevena Stamenković, Srđan Adžemović, Foto: Marko Todorović

Srđan Adžemović, bivši muž Nevene Stamenković, koja je u ponedeljak uveče, 11. oktobra, odvedena u bolnicu "Dr Laza Lazarević", kaže da je njeno zdravstevno stanje stabilno.

Adžemović je istakao da Nevena, kako je rekao, već neko vreme ima problem sa strahovima.

- Molim vas da me razumete u ovim trenucima. Situacija je delikatna. Ona nije uzimala nedozvoljena sredstva. Nevena neko vreme ima probleme sa strahovima. Ti strahovi su doveli do toga da joj ne bude dobro. Njena majka je reagovala kako je trebalo i predupredila da joj ne bude loše - rekao je Srđan.

- Ne želim da se prave spekulacije oko ove situacije jer je u pitanju zdravlje. Nevena je odbijala da ide kod lekara, ali zahvaljujući brzoj rekciji majke, sve je u redu. Njeno stanje je stabilno i verujemo da će u narednim danima sve biti u redu - rekao je Adžemović za Kurir.

Podsetimo, Srđan je uhapšen pre sedam godina na Zvezdari zbog nelegalnog posedovanja oružja, što je Neveni tada teško palo.

- Ne bih da komentarišem bilo šta što je vezano za moj privatni život, na tu temu više ne želim da pričam - rekla je neposredno posle njegovog hapšenja, dok je poznato da mu se vraćala i posle razvoda, da bi naposletku stavili tačku na ljubav.

Inače, Nevena je svojevremeno bila poslanica u Skupštini Srbije kao član stranke Nova Srbija, o čemu se tada naširoko polemisalo u javnosti.

Video: Brutalna Sindi Models žari i pali u petoj deceniji života: Snimci od kojih srce staje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA