≫ 

Trudna Marijana Mićić primila vakcinu protiv korona virusa: "Svi imamo iste strahove"

Marijana čeka dete sa partnerom Milošem Marjanovićem

  • 16
Marijana Mićić Foto: A. Nalbantjan

Glumica i voditeljka Marijana Mićič je trudna, a sada je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj pozira dok se vakciniše protiv korona virusa.

- Ako na bilo koji način mogu da ohrabrim, podstaknem i podržim najpre trudnice koje mi ovih dana pišu, a zatim i sve koji vode borbu sa samim sobom, objavljujem ovaj post. Sve mi imamo iste strahove, iste misli na hiljadu nivoa i hiljadu tema, pogotovo sada kada smo preosetljive i ranjive. Nisam lekar i ne mogu da dajem savete vezane za ovu temu, ali u moru ovog ludila mogu da budem kap tvoje podrške jer znam koliko talasa iste je meni trebalo gde god se okrenem, pitam, pogledam, kako bih odlučila - navela je Marijana, koja bi trebalo da se porodi u narednih nekoliko nedelja.

- Na kraju moja odluka je da slušam svog lekara i da se vakcinišem u trudnoći, što sam i uradila pre nekoliko dana. Uf. Nije bilo lako, kao što se vidi i na slici, preko očiju nemam masku, a iskreno nisam se ni očešljala kada sam krenula - dodala je na Instagramu, uz sliku sa lica mesta.

Podsetimo, Marijana čeka dete sa partnerom Milošem Marjanovićem, sa kojim je u srećnoj emotivnoj vezi već više od osam godina.

Marijana čeka devojčicu sa svojim izabranikom Milošem, a nekoliko puta je do sada objavila fotku na kojoj joj se vidi trudnički stomak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    12. oktobar 2021 | 19:30

    Marijana opusteno, hiljade trudnica se vakcinisalo u svetu i sve je bilo ok. Sa srecom da docekate bebca.

  • DARKO 100%

    12. oktobar 2021 | 19:32

    Nezna covek vise i sta reci na ovu situaciju,ceo svet je ko Laza Lazarevic

  • Samo iskreno

    12. oktobar 2021 | 20:40

    Kao i mnogi danas ali nisu slikani, ako objavite medijsku licnost kako se vakcinise ne znaci da ce svi da polete da to isto urade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA