Žika Jakšić prokomentarisao Slavicu rečima koje su je prošle godine razbesnele

- Ona je mogla mnogo više da napravi u muzici - rekao je producent

  • 2
Slavica Ćukteraš  Žika Jakšić Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Žika Jakšić postao je miljenik naroda, koji obožava da ga gleda u emisiji "Nikad nije kasno" i da se zajedno sa njim i smeje i plače! Njegov ljubavni život obeležile su i pojedine poznate dame, a malo ko se seća da je pre Dajane Paunović bio u vezi sa pevačicom Slavicom Ćukteraš.

Naime, Žika je mnogo pomogao Slavici Ćukteraš na početku karijere, a kako navodi, za nju ga vežu lepe uspomene.

- Ona je mogla mnogo više da napravi u muzici. Nismo krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Slavica je meni draga i za nju me vežu lepe uspomene - objasnio je.

Inače, Žika je i ranije, u jednom razgovoru za medije izjavio da je Slavica mogla da napravi više, a pevačica je na tu njegovu izjavu burno reagovala.

- Šta on radi, vodi emisiju? Ne razumem, ja sam se udala, napravila pauzu i nemam potrebu da radim do kraja života, tako da me te glupe izjave uopšte ne zanimaju. I on je mogao mnogo više, pa nije. On je napravio "Zvezde Granda", što nije napravio svoju producijsku kuću? Nemoj da me diraš u lepotu i talenat. To je glupost, i čula sam da je i Saša rekao isto. Oni znaju koliko sam zaradila za njihovu kuću - odbrusila je Slavica u novembru 2020. i otkrila da tokom njihove veze nije bila prilivegovana.

- Jeste, ali da je samo meni pomagao, to nije tačno. Pomagao je celoj ekipi, a ne samo meni. Sad, kako se dokazuješ na nastupima, tako gradiš karijeru. Ostavljaš utisak. To ne može niko da uradi bez tebe. Ja sam sama zaslužna za svoj uspeh. Jeste Grand uložio u mene i bio je odskočna daska. Kad sam se vratila posle pauze i sve to napravila, to je moj rad, tu Grand nije zaslužan - istakla je na tu temu pevačica.

U nastavku ispovesti, šarmantni Žika je zahvaljujući Grandovim emisijama upoznao svoju sada bivšu suprugu, Dajanu Paunović, sa kojom ima sina Dušana (9). Kum na venčanju im je bio Saša Popović.

Jakšić priznaje da mu je "sat stao" kada je ugledao lepu voditeljku.

- Dajanin otac je muzičar i ona se družila sa nekim mojim kolegama. Odmah sam je primetio, jer je ona prelepa žena, ali mi nije padalo na pamet da bismo mi mogli da budemo u vezi jer je dosta mlađa od mene. E, onda sam vremenom uvideo da se i ja njoj dopadam, bez obzira što sam 25 godina stariji, a baš nisam neki plejboj. I tako, mic po mic, započeli smo vezu i posle dve godine zabavljanja venčali se 2010. godine - objasnio je.

U braku su bili sedam godina, a onda je usledio Žikin drugi bračni krah.

- Oba puta sam ja odlučio da želim razvod. Nije bilo lako doneti tu odluku, niti se ona donosi u afektu. Čovek mora da se najpre bori da sačuva brak, ali kada vidi da ne može, treba preseći. I potruditi se da šteta bude što manja. Kada sam prestao dobro da se osećam u brakovima, izlazio sam iz njih. Ne bih želeo da zvučim kao da se pravdam, ali tako je stvarno bilo najbolje za sve. Ako je za neku utehu, sa obe bivše žene sam u super odnosima, sve smo prevazišli na civilizovan način. U razvodima ne treba tražiti krivca, već prihvatiti da postoje ljudi koji ili jesu ili nisu jedno za drugo. Sinove sam uvek redovno viđao, jer su obe moje bivše žene razumne i kvalitetne osobe. Decu smo uvek stavljali na pijedestal i sve je moralo da bude u njihovom interesu. Moji sinovi Dušan i Andrija se obožavaju i imaju fenomenalan bratski odnos - rekao je Žika za Kurir.

Iako deluje da producent živi bajkovito, malo ko zna da je Žika prošao trnovit put u životu pre nego što je postao poznat i bogat.

- Doživeo sam tada jedan ozbiljan lom u životu. Bankrotirao sam! Sam sam bio kriv, jer kada čovek ne zna šta hoće, onda radi ono što neće. Te 2000. godine živeo sam u Nemačkoj i tadašnjoj supruzi Snežani i sinu Andriji pokušavao da obezbedim bolji život. Ušao sam u posao sa nekim hotelom u Nemačkoj, ali sam ubrzo shvatio da sam uložio u pogrešan posao. I tako sam izgubio i ono malo ušteđevine što sam imao. Završio sam sa ozbiljnim gubitkom i dugom kod nemačkih banaka od čak 100.000 maraka. Šest godina mi je trebalo sve to da vratim - kaže voditelj na početku razgovora i dodaje da je on najbolji dokaz za onu staru "da nevolja nikad ne ide sama":

- Sve to je dodatno uzdrmalo brak, koji se ionako bio ljuljao. Razveo sam se 2001. godine, a u to vreme se i rasturio bend "Ritam srca" u kojem sam svirao. Sve se izdešavalo za manje od godinu dana. Em duguješ pare, em ti se porodica rastura, em ti se bend gasi. Pokušao sam da tu našu grupu, koja je bila tražena, održim na okupu, ali nisam uspeo.

Kako bi isplatio dugove nemačkim bankama, ali i imao da plaća alimentaciju, Žika je radio šta je stigao.

- Zaposlio sam se kao di-džej u diskoteci u kojoj sam ranije svirao sa bendom. Moj posao je podrazumevao da idem na aerodrom, dočekujem naše pevače i dovozim ih na nastupe. Dakle, bio sam i vozač našim estradnjacima. Kada je gazda kluba rešio da renovira lokal, naučio sam i sve fizičke poslove. Nije mi bilo lako, ali sam izdržao jer sam želeo što pre da vratim sve dugove. Ponosan sam na sebe što sam uprkos svemu tome uspeo da isplatim sve alimentacije za sina - priča Jakšić, kome je najteže palo to što su zbog njegovih dugova morali da prodaju ženinu nekretninu:

- Taj stan u Aleksandrovcu nam je poklonila njena majka. Tada sam se zarekao: ako ikada zaradim pare, kupiću stan za svog prvenca. I hvala Bogu, 2009. godine je tako i bilo. Andriji sam uzeo stan u Beogradu, a ja sam u to vreme i dalje živeo kao podstanar. Onda sam obećao sebi da ću zbrinuti i mlađeg sina Dušana, i to sam uspeo dok sam bio podstanar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stane

    13. oktobar 2021 | 15:37

    Da li je moguce da je Slavica toliko naduvena, gruba.?

  • DARKO 100%

    13. oktobar 2021 | 16:02

    Ovaj Zika glumi don Zuana,a one sve mu se nabacaju jer smatraju da im moze pomoci u karijeri,tako njemu sevmoze a njima mora jer druge nema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA