Vrele fotke brinete koja je na Zadrugoviziji privukla veliku pažnju: Evo ko je ona

I u privatnom životu je ispunjena, pošto je u srećnom braku i sa njim ima dete. Zanimljivo, suprug joj se svojevremeno takmičio u Zvezdama Granda

  • 4
Ana Radulović Ana Radulović / Foto: Instagram/ana_radulovic_

Na prvoj Zadrugoviziji pete i poslednje sezone poznatog rijalitija Zadruga u žiriju je bila i devojka koja je privukla ogromnu pažnju gledalaca, ali i korisnika društvenih mreža.

Kako komentarišu, "izgleda kao lutka", pa su mnogi jedva čekali kada će je kamera ponovo "uhvatiti" i kada će biti na redu da komentariše nastupe zadrugara.

Međutim, ova devojka pored lepote ima još stvari kojima može da se pohvali.

Naime, reč je o Ani Radulović, voditeljki, koja je završila ekonomiju, pa nosi titulu diplomiranog ekonomiste. Međutim, put je nije odveo u finansije, već je postala lice sa malih ekrana.

Konkretno, ova devojka radi na RED televiziji kao voditeljka emisije koja se bavi zadrugarskim temama, dok je pre toga vodila vremensku prognozu.

I u privatnom životu je ispunjena, pošto je u srećnom braku i sa njim ima dete. Zanimljivo, suprug joj se svojevremeno takmičio u Zvezdama Granda.

Kao lepo lice bila je u nekolicini spotova poznatih izvođača kao što su Dženan Lončarević, Nenad Marinković Gastoz, Srećko Krečar i drugi. Poslednji spot u nizu u kom se pojavila je onaj koji je snimio mladi pevač Aleksandar Misojčić, najzastupljenija zvezda Granda iz poslednjeg finala. Taj spot će ovog oktobra ugledati svetlost dana.

Video: Karleuša kaznila voditeljku koja je zaspala u frizerskom salonu: Kad se probudila i videla lice...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA