≫ 

Voditelj brutalan nakon što je Jovana rekla da ne zna ko je: Nekad si me zvala u emisiju!

Do verbalnog okršaja došlo je zbog Dobrišine izjave u emisiji Amidži šou

  • 13
Božo Dobrisa Jovana Jeremić Prinstrkin: Youtube/AmiG Show, Foto: Nikola Tomić

Crnogorski novinar i voditelj na Pink M kanalu Božo Dobriša gostovao je prošle noći, 12. oktobra, u emisiji Ognjena Amidžića.

U jednom momentu je, tokom pitalica za goste, Božo upitan čijem otkazu bi se obradovao, ili tome da mu propadne karijera.

- Aktuelna je i o njoj se priča, neka bude Jovana Jeremić. Možda zbog tog stana... Evo kad već nekog moramo, lakše nego da popijem - sa osmehom je kazao Dobriša.

Nakon emisije, Jovana je upitana za komentar na istu, a u izjavi je navela da ne zna ko je Božo Dobriša.

- Ne znam ko je Božo, ima pravo da tako želi. Želje su jedno, a realnost drugo. Međutim moram da ga rastužim, ja sam noćna mora koja ne prolazi. Zato, bolje da se što brže probudi iz svog sna. Lekovitije je i po njega manje traumatično - rekla je Jovana Jeremić za Kurir.

Međutim, u izjavi za Telegraf Jetset Dobriša ističe da Jeremićeva ne govori istinu, pošto ga je 2019. godine zvala u emisiju koju je vodila.

- Morao sam reći neko ime, bolje to nego da pijem nešto masno ili ljuto u emisiji. Najveće zvezde shvataju moj humor i zbog toga sam većini i omiljeni voditelj - počeo je Božo.

- Bezveze je da Jovana kaže da me ne zna, a zvala me je u emisiju, da dođem kada budem mogao. (smeh) Pa, svi znaju ko je omiljeni voditelj Zeljka Mitrovića (smeh) - ponosno nastavlja Dobriša.

U skrinšotu koji nam je potom poslao kao dokaz vidi se njegova kratka prepiska sa Jovanom, iz septembra 2019. godine.

- Kad budeš u Beogradu da mi dođeš u emisiju. Ti si ozbiljan car! - napisala mu je Jeremićeva.

- Hahaha, hoću. Hvala - odgovorio joj je Dobriša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorka

    13. oktobar 2021 | 17:22

    Normalno je kad se uzvezdiš da dobiješ amneziju i ne poznaješ neke ljude, to liči na Jovanu. Jovana pokušava da bude Mira Adanja Polak, ali jedna je gospđa Mira Adanja, to Jovana tek treba da nauči.

  • supergnu

    13. oktobar 2021 | 18:24

    Mitrovic je zakon brate. Ide po sistemu negativne selekcije jer je skapirao da ovce vole da se nerviraju. Nema dve normalne autorske emisije a pravi pare. Svaka cast brate...👍👍👍🍻🍻🍻😂😂😂

  • Komsinica Cica

    13. oktobar 2021 | 17:14

    Ma imaju potencijala i pricu za Zadrugu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA