≫ 

Tanja bila u vezi sa Stanivukovićem? Jovana Jeremić: Političari malo više da razmisle

- Tanjina i Draškova veza, počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri meseca od tada

  • 1
Tanja Savić, Draško Stanivuković, Jovana Jeremić Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Voditeljka Jovana Jeremić šokirala je javnost nakon izjave da je Tanja Savić bila u vezi sa političarem iz Bosne. Nedugo nakon ove šok izjave počelo je da se piše o tome ko je misteriozni političar, a kako navode mnogi mediji u pitanju je navodno Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Naime, kako izvor blizak političaru iz Bosne navodi Tanjina i Draškova navodna veza otpočela još dok je on imao devojku sa kojom je planirao venčanje.

- Tanjina i Draškova veza, počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri meseca od tada. Kako je pevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo decu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do poslednjeg trenutka, kada su posle nekoliko meseci odlučili da se više ne viđaju -govori izvor, a prenosi Kurir.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli kontaktirali smo Tanju ali se ona nije javljala na broj poznat redakciji do objavljivanja teksta.

Sa druge strane, Jovana Jeremić je potvrdila ove navode.

- Političari malo više da razmisle gde i šta guraju. Posle da ne okrivljuju nas kada sve saznamo. I on i ona su u tom momentu bili slobodni - izjavila je Jovana, nakon što je za Telegraf.rs prvobitno rekla da je izvesni političar u tom momentu bio zauzet.

- Sve se to navodno desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu - objasnila je Jovana za Telegraf.rs.

Podsećanja radi, Jovana je u emisiji "Paparazzo lov" rekla da ima ekskluzivu, te iznela svoje tvrdnje o pevačicinom ljubavnom životu.

- Čula sam, evo ekskluziva, da je jedan mladi političar bio sa Tanjom Savić u tajnoj ljubavnoj vezi - rekla je Jovana, a potom otkrila odakle je političar.

- Nije iz Srbije, iz Bosne je i nije Dodik - rekla je zagonetno Jeremićeva.

Video: Zbog ovog snimka u Lambordžiniju, nastao je haos: Tanja Savić oštro odbrusila hejterima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA