≫ 

Tanja za Telegraf.rs o vezi sa Stanivukovićem: Moram li da iznosim detalje? Neću da demantujem

- Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? - rekla nam je Tanja, nakon čega je potkačila voditeljku

  • 16
Tanja Savić, Draško Stanivuković

Foto-kolaž: Ata Images, Nikola Tomić

Tanja Savić oglasila se za Telegraf Jetset nakon navoda da je bila u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

- Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smešno. Samo no comment, mislim da je to najpametnije! - počela je Tanja.

- Ako bilo šta budem izjavila opet će to biti, znate ono... Za ovu Jovanu Jeremić stvarno nemam komentara! (smeh) Pogotovo zbog nje! - nastavila je.

Na naše konkretno pitanje da li jeste ili nije bila u vezi sa Draškom, Tanja nije konkretno odgovorila.

- Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) - poručila je Savićeva za Telegraf Jetset.

Podsetimo, sve je počelo od izjave Jovane Jeremić da je Tanja bila u vezi sa izvesnim, mladim političarem iz BiH, a nije reč o Miloradu Dodiku.

Nakon toga je za Telegraf Jetset otkrila još detalja.

- Sve se to navodno desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu - objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila:

- Ko će tu sve da popamti, koja je ko i koja je za šta. J*** lud zbunjenog (smeh). Sjahao Kurta da uzjaše Murta.

Video: Zavirite u zlatnu kuću Draška Stanivukovića: Ušli smo unutra i ostali bez teksta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    14. oktobar 2021 | 17:17

    Jovana jesi li ti to ljubomorna ? Lepi ,mladi ,zgodni i sta reci nego tako i treba..Jovana pohvali se bolje sa svojim ljubavnikom a ostale pusti da rade sta zele.

  • Ana

    14. oktobar 2021 | 18:05

    Kakav je ovaj Drasko ljakse, sve nalazi neke starlete i pevaljke. Njegov izbor zena dovoljno govori o njemu

  • Anna

    14. oktobar 2021 | 18:05

    Baš su lepi i baš bi bilo lepo da budu zajedno puno sreće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA