Tanja o Jovani nakon haosa zbog Draška: Sjaši Kurta, uzjaše Murta - to je njen moto!

- Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) - poručila je Savićeva

  • 4
Jovana Jeremić, Tanja Savić, Draško Stanivuković Foto-kolaž: ATA Images, Nikola Tomić

Tanja Savić oglasila se ekskluzivno za Telegraf Jetset povodom navoda da je bila u vezi sa Draškom Stanivukovićem.

Pored odgovora na tu temu, Tanja je prokomentarisala i Jovanu Jeremić, od koje je i krenula informacija da je pevačica imala aferu sa izvesnim političarem iz BiH.

Savićeva je za Telegraf Jetset oštro prokomentarisala Jeremićevu, podsmevajući se delu njene izjave.

- Svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna, "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) - poručila je Savićeva za Telegraf Jetset.

Zbog ovoga smo pozvali Jovanu, koja nam je rekla:

- Tanju mnogo volim, poštujem i obožavam njene pesme. Fantastučnu stvar je uradila kada je otkačila onog tipa. Navijala sam za nju dok se borila za svoju decu, ali Tanja mora da shvati jednu stvar - ko god da ratuje sa novinarima, izgubio je bitku.

Podsetimo, sve je počelo od izjave Jovane Jeremić da je Tanja bila u vezi sa mladim političarem iz BiH, a nije reč o Miloradu Dodiku.

Nakon toga je za Telegraf Jetset otkrila još detalja.

- Sve se to navodno desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu - objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila:

- Ko će tu sve da popamti, koja je ko i koja je za šta. J*** lud zbunjenog (smeh). Sjahao Kurta da uzjaše Murta.

Video: Zavirite u zlatnu kuću Draška Stanivukovića: Ušli smo unutra i ostali bez teksta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veca

    15. oktobar 2021 | 05:09

    Jovana je izgleda zaboravila da ne vodi vise rijaliti i da joj posao nije da olajava “ko koga i gde.” Posebno sto su akteri slobodni i imaju pravo da zive kako i sa kim hoce . Bolje da se skoncentrise na probleme u svojoj kuci. Ovo joj bas nije trebalo.

  • Nikola

    14. oktobar 2021 | 17:05

    "Afera" u engleskom jeziku označava ljubavnu vezu, najčešće švaleranje, a ne bilo kakvu ljubavnu vezu, ali ona u srpskom jeziku znači nešto sasvim drugo. Afera je u srpskom jeziku neki skandalozan događaj, nešto nezakonito. Zašto se kod nas pomodarski koriste tuđe reči koje su neprimerene našem jeziku, to ostaje pitanje za neke stručnjake, ne samo jezičke. Zašto je loše reći da je imala (ljubavnu) vezu sa tim i tim, umesto da je izbila afera?!

  • Ćomi

    14. oktobar 2021 | 17:21

    Eto Drasku 7 god srece🙂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA