≫ 

Oglasio se i Tanjin muž nakon navoda da mu je žena sa Draškom: Evo šta joj je poželeo

Jovančević je kratko prokomentarisao aktuelnu temu u kojoj se pominje i njegova supruga

  • 1
Draško Stanivuković, Tanja Savić, Dušan Jovančević Foto: Nikola Tomić, Pixabay

Voditeljka Jovana Jeremić šokirala je javnost nakon izjave da je Tanja Savić bila u vezi sa političarem iz Bosne.

Nedugo nakon ove šok izjave počelo je da se piše o tome ko je misteriozni političar, a onda je isplivao i snimak na kojem su Tanja i Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Tim povodom se oglasio i Tanjin muž Dušan Jovančević koji je kratko prokomentarisao aktelnu temu u kojoj se pominje i Savićeva.

- U vezi s našim brakom morate sve pitati Tanju. Njoj želim samo puno sreće, uspeh, ljubav i zdravlje  - rekao je on za Kurir.

Tanja Savić oglasila se za Telegraf Jetset nakon navoda da je bila u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

- Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smešno. Samo no comment, mislim da je to najpametnije! - rekla nam je Tanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pametnjakovic

    13. novembar 2021 | 22:41

    i jas sam tako lutao u dvadesetim kao Drasko ali ne bas toliko odlutao, on ima kvalitete ali mi je kao mladi politicar i super ambiciozan pao u ocima i shvatam da sve sto prica u emisijama je samo dete a koji ce iako je Tanja lepa da to sve plati skupo sto se sa udatom zenom sa dvoje dece spaja jer iako bih voleo da se ona sredi jer zasluzuje u isto vreme vidim zarobljavanje mladog avanturiste kao njega , mada on uvek ima opcije u svojoj situaciji. u svakom slucaju pamet u glavu i nadji korektnu opciju i za tebe i Tanju i porodice i dete koje stize

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA