≫ 

Ona leži sa kragnom, pevač pored nje: Evo zašto su Barbara i Darko zaista završili u bolnici

- Nije došlo ni do kakve tuče, kao prvo. Te slike su iz jula meseca - tvrdi Bobakova

  • 11
Amigi show

Foto: ATA Images

Darko Lazić i Barbara Bobak našli su se ponovo u centru skandala, zbog spekulacija da su se pobili nakon proslave koju je početkom oktobra organizovao njihov kolega Srećko Krečar povodom punoletstva ćerke.

Pojavile su se fotografije Barbare Bobak iz bolnice, na kojima se vidi da je ona u bolničkom krevetu sa kragnom oko vrata, dok je Darko uz nju.

Postoje brojne spekulacije, od kojih su najglasnije one da su se Darko i Barbara na proslavi njihovog kolege potukli, kao i da se Lazić pre toga sukobio i sa kolegom Urošem Živkovićem.

Međutim, kada je reč o slikama iz bolnice, one su, kako saznajemo, nastale nakon udesa koji je par imao u julu 2021.

Ovim povodom kontaktirali smo Barbaru, koja nije želela da potvrdi da su imali udes, već je istakla da je pala i povredila se.

- Nije došlo ni do kakve tuče, kao prvo. Te slike su iz jula meseca. Kao što vidite, Darko ima kosu, a na rođendanu Srećkove ćerke je bio ćelav - počela je Barbara za Telegraf Jetset.

Na naše pitanje šta se onda desilo, pa su završili u bolnici, te da li je istinito naše saznanje da su imali udes, Bobakova tvrdi da je pala.

- Nebitno šta se desilo tada, nema veze sa Darkom. Ja sam pala niz stepenice i otišla u Urgentni na pregled. Preventivno su mi stavili kragnu, jer su me boleli vrat i glava - tvrdi Bobakova za Telegraf Jetset.

Kako je u pitanju jul mesec, kada je Darko imao udes, što ni tada nije želeo da potvrdi, bilo je koincidentno da je istog meseca i ona završila u bolnici ali je Barbara to oštro demantovala.

- Kakav je to udes kad ja ležim u bolničkom krevetu, a njemu ništa? Onda bi oboje bili povređeni - njeno je objašnjenje.

U prilog Barbarinim navodima govori i fotografija koju nam je poslala, a na kojoj se vidi da je nastala tačno 2. jula, a na kojoj takođe ima kragnu.

Fotografije Barbare i Darko u bolnici pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Ako ja padnem, pašće svi oko mene: Velika ispovest Darka Lazića, na ivici suza o deci, Marini i Ani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskreno

    15. oktobar 2021 | 22:57

    Zašto ovaj ljakse nije u zatvoru?

  • Goran

    16. oktobar 2021 | 06:47

    Ovo je tezak prostatluk, narkomanija i alkoholicari. I ovi da budu uzor nekome? Sacuvaj nas Boze🙏Kuda ovaj brod plovi...

  • Komsinica Cica

    15. oktobar 2021 | 23:52

    Fin neki svet ovaj Dzetset.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA