≫ 

Valentina: Ne stidim se sela, teško mi je kad pišu da sam seljanka kao Rada

- Kada dođem iz Beogarada u svoje selo ja kažem: "Hvala Bogu, stigla sam" - rekla je zvezda Granda

  • 19
Rada Manojlović, Valentina Kuzmanović Rada Manojlović, Valentina Kuzmanović, Foto: ATA Images, Instagram/valentinaakuzmanovic

Finalistkinja "Zvezde Granda", Valentina Kuzmanović ističe da obožava da ide u svoje rodno selo i da tamo provodi vreme, ali joj se ne dopada, kako je rekla, kada joj pišu da je seljanka i da priča kao Rada Manojlović.

Vaklentina je odrasla je i živi u jednom selu nadomak Kruševca, za koje smatra da je najlepše mesto na svetu, a iako usled obaveza dosta vremena provodi u Beogardu, svom rodnom mestu se uvek rado vraća.

- Kada dođem iz Beogarada u svoje selo ja kažem: "Hvala Bogu, stigla sam". Nisam navikla na gužvu u gradu, ali polako se navikavam - rekla je Valentina u "Grand Magazinu".

Ne krije da je kao najmlađe dete u porodici bila razmažena, pa su tako štedeli i raznih poslova koje život na selu podrazumeva.

- Imam dve starije sestre koje su više radile, a mene su malo poštedele. Pomagala sam nekad, ali bila sam malo razmažena pa su sestre više radile - rekla je Kuzmanovićeva i dodala kako se ne stidi svog porekla, ali da je određeni komentari javnosti pogađaju.

- Ja se ne stidim svog sela, ali ne volim da čitam komentare gde pišu da sam seljanka, da pričam kao Rada Manojlović - priznala je ona.

Video: Valentinu napali zbog pesme o Kosovu a ona otpevala još jednu: Ne damo te, zemljo Dušanova!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    16. oktobar 2021 | 10:40

    A kako to priča Rada......ipak te je sramota čim se ograđuješ od neke druge žene sa sela.......Rada je je žena bez kompleksa ..........

  • Marko

    16. oktobar 2021 | 10:37

    Ne stidi se a ustvari nikako da kaze koje je selo sve nesto okolisa, jako kontradiktorno i smesno, stidis se ti itekako haha.

  • lana

    16. oktobar 2021 | 11:31

    Rada ne ide okolo i ne ponozava druge zene i koleginice. E tu se vidi kolika si “seljanka”. A sta ima i da je ponizavas kada je Rada super lik i prica kako treba da prica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA