Tara Simov u provodu sa ćerkom Jasne Milenković Jami: Svi komentarišu da je ista mama

Mnogi nisu ni znali da su one dobre drugarice i da izlaze zajedno

  • 3
Tara Simov i Marko Đedović

Tara Simov, Printskrin: TvPink

Bivša rijaliti učesnica Tara Simov izašla je u provod sa prijateljicama, a među njima našla se i ćerka popularne pevačice Jasne Milenković Jami, Lea Milenković.

Tara se tip-top sredila, nadogradila kosu, pa se provodila na jednom beogradskom splavu sa bliskim ljudima. Društvo je Tari pravila Maja Marinković, bivša zadrugarka Ivana Marinković, kao i i Lea.

Bivša rijaliti učesnica i Jamina ćerka napravile su snimak za Instagram, a mnogi nisu znali da su one dobre drugarice i da izlaze zajedno.

Ono što su svi primetili jeste koliko Lea liči na poznatu majku.

Podsetimo, Leu je pevačica dobila sa beogradskim frizerom Predragom Peđom Rankovićem, koji je inače stric Anđela Rankovića.

Jami je ranije pričala da Lea studira Međunarodnu diplomatiju i bezbednost, a neretko se na drštvenim mrežama ćerkinim hvalila desetkama u indeksu.

- Odlučila sam da je odgajam sama i vrlo sam ponosna na to. Mi, žene, često nismo ni svesne koliko smo jake i hrabre dok ne uđemo u vatru. Lei nije bilo jednostavno. Nosila je i moj teret, morala je mnogo više da radi na sebi i dokazuje se nego druga deca. Drago mi je što sam joj prenela snagu, što je shvatila da je život borba i da što pre treba da se uhvati u koštac sa njime. Bila je đak generacije u gimnaziji, govori četiri jezika i studira međunarodnu diplomatiju - rekla je ranije Jami.

Video: Jami pokazala ćerku i oduševila ljude: Nerealno je lepa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA