Mirka otkrila detalje porođaja, pa iznenadila: Spremna sam za 5. dete, ako ne i više

- Beba je u redu, ja sam u redu, nije bilo peripetija - rekla je glumica

  • 4
Mirka Vasiljević Mirka Vasiljević, Printskrin: TV Pink

Glumica Mirka Vasiljević 1. oktobra na svet je donela četvrto dete, ćerkicu Aniku, a sada se u program uključila uživo sa Kipra i otkrila detalje o bebi i boravku u bolnici.

Mirka se prirodnim putem porodila na Kipru, gde njen partner, fudbaler Vujadin Savić, trenutno ima angažman, a sada je priznala kako se tako brzo vratila u formu nakon porođaja, s obzirom na to da je deset dana nakon porođaja zaigrala kolo.

- U najmanju ruku spremna sam za peto dete, ako ne i više. To su klasične šale na moj račun. U formu sam morala da se vratim zbog obaveza prema svoje troje dece, koja imaju domaće, kontrolne, prohteve. Nisam imala luksuz da se žalim i odmah sam upala u mašinu. Moram da funkcionišem kako bi mi kao velika porodica postigli sve tokom dana - rekla je Mirka.

Glumica se zatim osvrnula na situaciju sa korona virusom u mestu gde ona boravi.

- Ovde nema velikog broja zaraženih, najosnovnije mere su prisutne, bez maske se ne ide nigde, ograničen je broj ljudi, skupovi... Nisu prestroge mere, ali ih svi poštuju. Ja sam u bolnicu ušla u petak, a u subotu sam je napustila, nisam stigla da vidim kako je u bolnici. Beba je u redu, ja sam u redu, nije bilo peripetija - rekla je glumica u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Inače, Vujadin je nedavno objavio prvu sliku sa ćerkicom Anikom, a prizor je raznežio sve.

Podsetimo, pored ćerke Anike, Mirka i Vujadin imaju i naslednicu Adrijanu i dva sina, Mhajla i Andreja.

Video: Mirka raspalila kolce 10 dana nakon porođaja: Slavlje za rođenje 4. deteta porodice Savić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA