≫ 

Kako izgleda i čime se bavi čovek sa kojim Maja Berović čeka sina: Zajedno su 17 godina

- Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina posle toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru - ispričala je Berovićeva jednom prilikom

  • 13
Extension studio, Maja Maya Berović

Maja Berović / Foto: Marko Jovanović

Maja Berović (34) čeka prvo dete sa suprugom Alenom Dragosavom, sa kojim je od svoje 17. godine.

Poznata pevačica dečaka će na svet doneti u februaru mesecu, a kako je i sama poručila uz prvu sliku na kojoj je ponosno pokazala trudnički stomak - neizmerno je zbog toga srećna i blagoslovena.

Iako je i te kako popularna, mnogi i dalje ne znaju mnogo o Majinom suprugu.

Ko je, zapravo, Alen Dragosav?

 

Maja i Alen upoznali su se kada je ona bila maloletna, ali je uveliko pevala.

- Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe - ispričala je jednom prilikom Maja koja je rođena 1987. godine u Ilijašu nadomak Sarajeva, a odrasla je u selu Malešići, kao i u Bratuncu.

Počeli su da se zabavljaju, a vrlo brzo i da žive pod istim krovom.

- Nakon nekog vremena, shvatili smo da ne možemo tako i da nam je previše stalo da bi sve ostalo na platonskoj ljubavi. Vrlo brzo smo doneli odluku da živimo zajedno, što je bilo teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka i kojoj je odvajanje ženskog deteta tako rano bilo bolno. Ipak, nije stala na put mojoj sreći. Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina posle toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru - ispričala je Berovićeva.

Maja i Alen venčali su se 2016. godine u pravoslavnoj crkvi u Grčkoj. U to vreme Berovićeva nije bila naročito popularna, naročito u Srbiji, ali je nekoliko godina kasnije novim muzičkim pravcem doživela popularnost koja joj je donela pune klubove i arene širom regiona.

- Moje venčanje nije bilo baš tako kako kažu "tajno". Nisam ja ni od koga išta krila, jednostavno, eto, nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem. Za Rodos sam se opredelila zato što je on za mene jedno od lepših ostrva u Grčkoj i zato što su imali pravoslavnu crkvu. Mi smo imali želju da se venčamo u pravoslavnoj crkvi - navela je pevačica nakon venčanja.

Za sve vreme koje se borila za uspeh i svoje mesto na sceni, uz nju je bio - Alen.

- On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar - rekla je Maja jednom prilikom.

Inače, Majin muž je, kako se navodilo, na početku njihove veze vozio kamione, ali je uspeo da napravi veliki uspeh.

 

Danas je u tom biznisu vrlo ozbiljno. Poseduje svoje kamione i, kako se navodi na jednom sajtu, ima oko 83 zaposlena čoveka.

Njegova firma bavi se međunarodnim drumskim prevozom svih vrsta roba.

Prihod mu je, navodno, kako se navodi na sajtu sa podacima o njegovoj firmi, oko 7.447.892 evra.

Inače, Maja je jednom prilikom priznala da i u njenoj i Alenovoj, baš kao i u svakoj drugoj vezi, ima nesuglasica.

- Mi se jako dobro razumemo, što ne znači da nekada ne dođe do razilaženja mišljenja. Bilo bi čudno da se u baš svemu slažemo, ali uglavnom uvek pronađemo kompromis i dobro rešenje. Naučili smo jedno drugo da saslušamo i donesemo najbolju odluku, tako da zameranja nema jer ni jedno ni drugo ne radimo ništa ishitreno. Uvek jednoglasno donosimo odluke koje su bitne za nas, bilo da se radi o poslu ili privatnim stvarima. Smatram da je dogovor najbolje rešenje za sve - poručila je Berovićeva.

Video: Maja Berović otkrila da li je potrošila štek, pa priznala da li je u svađi sa Bubom i Jalom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    18. oktobar 2021 | 13:44

    To nije nista cudno. Cudno bi bilo da se udaju za obicne postene radnike koji nemaju nista osim svoje duse, postenja i malo plate.

  • Ja2

    18. oktobar 2021 | 12:50

    Ni ona nista bolje,iako je sva izoperisana,a tek sto peeeeeva.🙄

  • gg

    18. oktobar 2021 | 12:20

    Izgleda nikako🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA