≫ 

Zbog njega je sa 15 godina pobegla od kuće: Ovaj muzičar je prva ljubav Aleksandre Prijović

- Bili smo oboje mladi. Ja sada imam ženu i to je prošlost - rekao je jednom prilikom Momir

  • 9
Luka Adžić dobio ćerku Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Foto: ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović trenutno uživa u srećnom braku sa Filipom Živojinovićem sa kojim ima sina Aleksandra, a mediji pišu da je ona bila ludi zaljubljena sa samo 15 godina u izvesnog muzičara Momira Jovanovića.

Za domaću javnost, ono što je o ljubavnom životu popularne pevačice poznato od pre veze sa Filipom jeste ona koju je imala sa Ljubom Perućicom, ali to nije potpuno tačno.

Naime, pre nego što je upoznala Breninog sina, Aleksandra je bila ludo zaljubljena u muzičara Momira Jovanovića, zbog kog je, kako se piše, svojevremeno i pobegla od kuće sa svega 15 godina, jer je silno želela da se uda za njega.

Navodno je tada, njena majka uspela, uz pomoć policije, da je vrati kući, nakon čega je Momir priznao čitavu situaciju, rekavši sledeće:

- Bili smo oboje mladi. Ja sada imam ženu i to je prošlost - ispričao je svojevremeno muzičar za "Star", preneo je taj nedeljnik.

Momir Jovanović Momir Jovanović, Foto: Facebook/Momir Jovanovic

Aleksandra tada nije želela da komentariše ove navode, dok je njen otac Nedeljko Prijović izjavio da mu ovakve priče ne prijaju.

- Naravno da mi ne prijaju takve priče. To su sve gluposti, nema to veze sa istinom -  rekao je Nedeljko.

Video: Ovo do sada niste mogli čuti: Evo kako Prijovićka peva Karleušin hit, napravila lom u klubu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qm®

    18. oktobar 2021 | 19:07

    Ja ne vidim ništa čudno u tome što je pobegla da se uda sa 15 godina. Pa u toj populaciji je to sasvim normalno, nije ona nikakav izuzetak.

  • Veca

    18. oktobar 2021 | 19:16

    Pa????? Nit' je prva,nit' poslednja da je nesto tako uradila.To su te lude godine kad se devojcice zaljube i onda ne razmisljaju glavom,vec srcem.Svi mi imamo neku ljubav iz mladosti,koje se rado secamo.Zato ostavite zenu na miru i ne moralisite mnogo.

  • 🌞🌺🌸🌼

    18. oktobar 2021 | 17:13

    Ne treba se stideti svoje proslosti.. Bilo pa proslo,idemo dalje Ne kaze se dzabe...mladost ludost. Pogotovo sto svako od njih ima brak i porodicu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA