≫ 

Aspirinac progovorio: Sa Severinom ne radim, Marina je potpisana na mojim hitovima za JK

- Ono što će u najskorije vreme izaći je pesma koju sam uradio za Natašu Bekvalac, zove se "Tajne" - najavljuje Roganović

  • 3
Miloš Roganović Jelena Karleuša  Severina  Marina Tucaković

Foto: ATA Images, Marko Jovanović, Printskrin: Instagram/drmilosroganovic

Miloš Roganović je tekstopisac, kompozitor i aranžer, ali i uspešni stomatolog. U javnosti je poznat još od 2007. godine, kada je napravio bum na estradi pesmom "Aspirin" Seke Aleksić, za koju je pisao muziku i tekst, a posle koje je dobio i nadimak Aspirinac.

Iako su mu pesme iz godine u godinu postajali sve veći hitovi, koji na Jutjubu danas broje više od milijardu pregleda, on nije voleo da se medijski eksponira.

Sada je otkrio koji su njegovi najveći hitovi i saradnje, koje on smatra najznačajnijim u karijeri.

- Omiljene pesme su mi one koje sam napisao za Severinu - "Grad bez ljudi", "Rođeno moje", "Dobrodošao u klub", i za Sašu Kovačevića "Branim", to su ujedno i moji najličniji stihovi. Tu su, naravno, i svi hitovi Ministarki. Od najznačajnih saradnji, tu su opet Severina ("Kao", "Alkatraz", "Italiana", "Bred Pit", "Uno momento"), i Saša ("Temperatura", "Moja malena", "Lapsus", "Pantera", "Branim", "Jedra"). Takođe, mnogo sam radio i za "Grand", u vreme kad je bio "najjači" - za Tanju Savić, Radu Manojlović, Darka Lazića... Na svim tim pesmama, kao autor, na Jutjubu imam preko milijardu pregleda, što je ogroman uspeh danas i jako sam ponosan na to - rekao je Miloš za Kurir.

Kako najavljuje, sprema nove projekte sa najvećim imenima na estradi, od Nataše Bekvalac do Jelene Karleuša.

- Ono što će u najskorije vreme izaći je pesma koju sam uradio za Natašu Bekvalac, zove se "Tajne". I sama Nataša ovu numeru, u kojoj sam autor i muzike i teksta, najavljuje kao svoju najbolju pesmu do sada. Pesma je vrlo specifična i provokativna i u njoj su sažete mnoge nijanse ženskog senzibiliteta. Po energiji, predstavlja nastavak pesme „Dobrodošao u klub". Pored ove pesme, uskoro izlazi i duet Milice Todorović i Gazda Paje. Ta pesma je baš luda i otkačena - kao i sami izvođači! (smeh). Verujem da će biti klubski hit. Takođe, kao autor biću prisutan i na novim albumima Saše Matića, Jelene Karleuše i Ace Pejovića. Posebno mi je bitna i ponovna saradnja sa Željkom Joksimovićem. U pitanju su dve pesme, možda i moje najbolje pesme do sada. Sa Željkom sam već sarađivao na Evroviziji, na pesmi "Nije ljubav stvar", kao koautor teksta sa Marinom Tucaković, kada smo osvojili treće mesto.

Miloš je ispričao kako je izgledala saradnja sa Karleušom i naveo da je istina da je radio na nekim Jeleninim pesmama, na kojim nije potpisan kao tekstopisac.

- Da, tačno je za "Tihog ubicu" kao i za "Jednu noć i kajanje" i za "Kazino". U to vreme, davne 2008., kao Marinin asistent, radio sam na albumu "Revolution". Nisam bio potpisan jer, kako sam tek kasnije saznao u razgovoru sa Jelenom, na njeno insistiranje, samo je Marina bila potpisana kao autor. Naravno, tada mi je to zasmetalo, ali sam kasnije shvatio kako neke stvari u ovom poslu funkcionišu. Veliku zahvalnost dugujem Marini, jer sam uz nju napredovao i filozofski i pesnički. Radujem se aktuelnoj saradnji sa jedinstvenom Jelenom Karleušom. Pesma ima radni naziv "XY" i odražava Jelenin beskompromisni i dominantni stav.

Iako je sa Severinom sarađivao godinama, kaže da to u ovom trenutku nije moguće.

- Sa njom nisam trenutno na istoj talasnoj dužini. Ne bih ulazio u detalje, ljudski faktor je u pitanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA