≫ 

Husa Beat street dobio ćerku sa 25 godina mlađom ženom: "Stigla nam je Hana!"

- Danas je moj život dobio dimenziju. Juče rođendan mog anđela, a danas nam stigla Hana - napisao je Husa

  • 0
Husein Alijević, Andrea Došen Printskrin: Instagram/huliobg

Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz grupe "Beat street", koji se oženio sa 25 godina mlađom izabranicom, saopštio je lepe vesti.

Naime, Husa je obradovao sve kada je na društvenim mrežama saopštio da je u njihov dom stigla prinova.

- Danas je moj život dobio dimenziju. Juče rođendan mog anđela, a danas nam stigla Hana. Hvala dragom Bogu na momentima, koje je spremio za nas u ovim čudnim vremenima - napisao je pevač u opisu fotografije, a onda su usledile čestitke.

Muzičar Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz grupe "Beat street" oženio se 25 godina mladom pevačicom Andreom Došen. Husa je 2017. godine počeo da se zabavlja sa njom.

Sa koleginicom iz benda Bebom bio je u braku 11 godina, a nakon toga se razveo i gotovo odmah uplovio u vezu sa mladom pevačicom s kojom je nedavno i stao na "ludi kamen".

Andrea Došen je, inače, gostujući u jednoj emisiji otkrila da nije znala ko je on kada su se upoznali, ali da je uz njegove pesme đuskala na ekskurzijama sa školom, s obzirom da u trenutku kada je grupa bila na vrhuncu Andrea tek rođena.

Kako izgleda Husina 25 godina mlađa izabranica, pogledajte u galeriji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA