Voditeljka u šestom mesecu trudnoće zaražena korona virusom

Svetlana je trenutno u samoizolaciji

  • 2
Svetlana Ceca Grubor Printskrin: TvPink

Voditeljka Tv Pink Svetlana Grubor zarazila se korona virusom u na pragu sedmog meseca trudnoće.

Izvor blizak voditeljki "Novog jutra", koja je na trudničkom bolovanju, ispričao je da je ona je trenutno samoizolaciji.

- Uplašila se baš kada je saznala, jer nije imala predstavu da bi mogla da se zarazi, budući da je baš vodila računa i nigde se nije kretala. Nije joj uopšte bilo svejedno jer je u poodmakloj trudnoći, a vidite svaki dan po novinama kakvih slučajeva sve ima... Srećom, vakcinisana je protiv korone, pa je odlično prošla - ispričao je izvor blizak voditeljki za Pink.rs.

Inače, voditeljka je u braku šest godina sa Aleksandarom Gruborom. Njih dvoje venčali su se najpre u manastiru Rajinovac kod Grocke, a potom su upriličili slavlje u poznatom beogradskom hotelu.

Svetlana se prvi put porodila 2016. godine kada su ona i njen suprug dobila sina Viktora, i tom prilikom je izjavila da je prvi susret sa njim nikada neće zaboraviti i tu sreću koju nije mogla rečima da opiše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA