≫ 

Biković otkrio detalje razgovora sa Džonijem Depom, pa ispričao kakav je on privatno

- Pričali smo o saradnji u okviru ovoga sada što sarađujemo - rekao je glumac

  • 5
Miloš Biković, Džoni Dep

Miloš Biković, Džoni Dep, Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Popularni glumac Miloš Biković dočekao je u Beogradu holivudskog glumca Džonija Depa, a zatim progovorio o poznanstvu sa njim i otkrio jednu zanimljivu činjenicu o Depu.

- Ja sam ga prvi put upoznao danas. Danas sam imao to zadovoljstvo da ga upoznam i da popričamo. Vrlo je prijatan čovek i neverovatno skroman - priča Miloš.

- Dobio sam titulu kreativnog ambasadora Srbije još pre dve godine. Ovakav događaj je značaj za Srbiju, jer je u skladu sa tehnološkim razvojem, mi zapravo postajemo svet i lider u svetu - dodaje Biković.

Video: Miloš Biković otkrio kakav je Džoni Dep van kamera

Biković je zatim odgovorio na pitanje da li ima nameru da saradnju sa Džoni Depom iskoristi da postane zvezda i u Holivudu.

- Nemam taj plan, ali nije isključeno da se to desi. Pričali smo o saradnji u okviru ovoga sada što sarađujemo. On već dovoljno dobro govori srpski. Nisam ga pitao da li je gledao neki moj film - zaključio je glumac.

Podsetimo, povod za Depov dolazak je promocija prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije Archangel Digital Studios, a kreiranog od strane studija Iervolino Studios (IES) kojem je to i svečano otvaranje u Beogradu.

Video: Džoni Dep: Obožavam vašu zemlju. Rad ovde je savršena suprotnost Holivuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA