Pink car je gotov sledeće nedelje i nosi jasnu poruku: Pink zna da žene vladaju svetom

Premijerno predstavljanje Pink mobila biće na sajmu u Padovi 23. oktobra

  • 0
Pink car

Foto: Promo

Pink car je gotov sledeće nedelje. Pinkov razvojno – istraživački centar (PR- DC) je u saradnji sa najvećim italijanskim stručnjacima konstruisao ovu mašinu.

Podsećanja radi, Pinkov razvojno – istraživački centar (PR-DC) je vertikalno integrisana kompanija koja za cilj ima da pod jednim krovom sama konceptualizuje, projektuje, razvija i proizvedi dronove, letelice i softver za njihovu kontrolu i upravljanje, a u julu mesecu proslavila je svoj prvi rođendan.

Premijerno predstavljanje Pink mobila biće na sajmu u Padovi 23. oktobra, i to je na Instagramu i objavio vlasnik Pink Media Group - Željko Mitrović. On je sa ekipom PR-DCa trenutno u Dubaiju gde promoviše svoje dronove na prestižnom EXPO 2020, a paralelno se sprema za prikazivanje svog Pink mobila na

gasni pogon i bioetanol.

Obzirom da je automobil konstruisan na pogon zelenom energijom, impresivan je podatak da mu je snaga čak 504 konjske snage, da razvija brzinu od 340 kilometara na čas, i da ubrzanje od 100 kilometara na čas ostvaruje za samo 1, 9 sekundi.

Željko Mitrović najavljuje i prve trke na kojima će učestvovati Pink mobil, 28. novembra i to sa prestižnim timom koji sačinjavaju tri žene koje su svojevrsni simboli i ikone u svetu automobilizma i automobilskih trka različitih kategorija.

One su : Tamara Vidali, Vanina Icehajks i Aleksandra Galo. Pinkova poruka na ovim trkama biće: Pink zna da žene vladaju svetom, a Vi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA