≫ 

Šćepan Stojanović osvaja region! Virtuoz na harmonici nikoga ne ostavlja ravnodušnim

- Možete da očekujete moju harmoniku i mene na Evroviziji u nekoj skorijoj budućnosti - rekao je Šćepan

  • 1
Šćepan Stojanović Šćepan Stojanović, Printskrin: Youtube/Supertalent

Momka koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojom izvedbom na harmonici, talentovanog Šćepana Stojanovića, domaća i regionalna publika upoznala je pre četiri godine prilikom učešća u šou programu "Ja imam talenat".

On je iskreno otkrio koliko mu je značilo učešće u ovom projektu i kako se snašao.

- Ovo takmičenje je bio moj dečački san. Gledajući druge ozbiljne takmičare na tom mešovitom takmičenju pokraj malog ekrana zamišljao sam sebe jednog dana da i ja pokažem publici šta znam i eto ta zelja mi se ostvarila. Plasirao sam se u superfinale i osvojio treće mesto - bio je iskren Šćepan.

Ovog Podgoričanina harmonika "sluša" bez pogovora, a on gospodari svakom njenom dirkom toliko perfektno da stvara pravu magiju zvuka, što je potvrdio u ovogodišnjem učešću u takmičenju  "Supertalent", koje se održava u Zagrebu.

- Želja mi je da i ovo takmičenje u Hrvatskoj završim onako kako sam ga i započeo. Voleo bih da idem dalje i da budem još uspešniji u ovome što radim - rekao je muzičar za Toxic portal.

Sćepan je ušao u polufinale i time zaokružio dosadašnju karijeru. Dokazao je da vrhunski muzičari na harmonici mogu izvesti različite muzičke žanrove, a ne samo one na koje su navikli svi sa ovog podneblja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Šćepan Stojanović 🇲🇪 (@scepanstojanovic_official)

Mnogi su komentarisali da bi voleli upravo njegovu maestralnu izvedbu vide i na Evroviziji.

- To bi bilo fenomenalno! Možete da očekujete moju harmoniku i mene na Evroviziji u nekoj skorijoj budućnosti. To je ozbiljan projekat. Prvo bi trebalo da se napravi dobar hit, onda da se prođe Montevizija i to nije baš lagan put, ali ja verujem u sebe. Harmonika na Evroviziji u nekom modernom svetlu, nadam se da će mi se ostvariti - rekao je Stojanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA