Popović šokirao tvrdnjama o bivšoj: Sa nas petoricom je Severina mogla da ima dete

- Aleksandar ga je voleo i sada me pita kada će Igor da dođe - rekao je Milan

Komentari

 • Irma

  Imam i ja dva lica, naročito posle oba porođaja, tandemskog dojenja, nespavanja, gladi i iscrpljenosti… nisam koristila opijate i slične supstance. Jedna je majka. Nisam ni na njegovoj strani ni na njenoj, ja sam na strani tog deteta ! Oboje su krivi, a ovo što rade svom detetu pokazuje samo da se slični sličnima raduju . I on je kalkulativan i proračunat u istoj meri kao i ona.

  4
  8

  Podelite komentar

 • P

  Pa sto si pristao na toliku alimentaciju.Ja to ne mogu kao prof. da zaradim 10 g.

  16
  2

  Podelite komentar

 • J

  Ne bih joj dao ni zutu banku za alimentaciju

  15
  3

  Podelite komentar

 • E

  Video si kako se ponasala na jahti

  16
  2

  Podelite komentar

 • Sonja

  Tako i treba,kad pored gomile lepih i finih devojaka ovi s parama biraju neke " starlete" i taj svet. Evo kako se takve priče zavrsavaju

  33
  2

  Podelite komentar

 • Kakvi roditelji

  Milan je posle razvoda za novine izjavljivao da je Sevrinu oženio samo zato što je bila trudna, sad sve ovo, sve će to Aleksandar moći da čita na netu. Ko zna šta sve protiv majke priča detetu. Možda bi mu i poverovala da Severina nije vodila dete u školu iako tad nijedno dete nije išlo u školu već online zbog epidemije da ne piše kako je dete krstio pre 7 godina (kad je imalo 3 godine i nije moglo da se izjasni) jer navodno nije znao da je dete već kršteno u katoličkoj crkvi iako su o tome pisale sve novine i svi su znali. Ako mene pitate i ona se ponaša kao da ima potpuno pravo na dete i radi sve što joj padne na pamet bez saglasnosti oca (i krštenje), a i on isto (uključujući i krštenje bez saglasnosti majke). Oboje su samoživi manipulatori, samo je on bogatiji što mu daje veliku prednost na sudu. Kako je dete svojih prvih 5 godina provodilo uz majku koja je prema njemu sigurno bila divna kako ona ume da bude kad je u pozitivnoj fazi i harizmatična, baku... a kasnije uz Igora koji je tu najnormalniji, nadam se da neće imati velike traume i posledice koje vuče iz detinjstva za koje su se oba roditelja potrudili da bude traumatično. Nadam se da će jednog dana naći devojku koja će kad mu kaže: "Što mi je lip, a što je pametan!" zaista to i da misli i sa kojom će moći da izgradi skladnu porodicu.

  10
  28

  Podelite komentar

 • Majka

  U ovoj situaciji: Pravda za očeve!

  20
  9

  Podelite komentar

 • Nody

  Žena je barem konstanta i voli Srbe i metale, prvo se udala za kralja bakra a onda za sakupljača metala i drugih plehova haha ko je sljedeći?

  18
  4

  Podelite komentar

 • Marko cg primorje

  Bogat pametan posten covjek a za zenom toga profila pao izgubio glavu,ne krivim te zene su djavolji saveznici,tako jakim magnetizmom djeluju na nas da pamet izgubimo.

  12
  7

  Podelite komentar

 • Marina

  Onda vrati majci dete, nije tvoje. Ti samo imas pare.

  12
  99

  Podelite komentar

  • Xy

   @Marina

   Pročitaj tekst. On nije rekao da ovo dete nije njegovo. Rekao je da može imati dete sa 4-5 muškaraca, ali se pita koliko njih može plaćati toliko veliku alimentaciju. Šta misliš da nije već uradio DNK. test? Dobro je ona proračunala sa kim će roditi dete. Pa ona je tražila alimentaciju za dete dok je još bilo u stomaku. Čuj zbog nemogućnosti da radi. Proračunata i veliki materijalista. I ovo što sad radi i glumata veliku mamu, radi zbog novca. Izmakla joj zlatna koka.

   40
   2

   Podelite komentar

 • Sasa

  Pa kad si mogao da je procenis ,zasto si usao u vezu i sa njom dobio sina ...Ona je zena otvorena i iskrena ,koliko smo culi i vidjeli..

  29
  97

  Podelite komentar

  • Vodolijax

   @Sasa

   Pa tri meseca mu je trebalo.....nekima ni ceo život nije dovoljan......

   52
   1

   Podelite komentar

 • Zlatka

  Verujem ovom čoveku!

  214
  12

  Podelite komentar

  • Тодорић

   @Zlatka

   Верујем му и ја,али као ни Ви,не могу да му помогнем.Можда Игор може,ако буде честит.

   68
   4

   Podelite komentar

 • Mare

  Nije moje majke mi.

  19
  28

  Podelite komentar

  • Bane

   @Mare

   Samo jednom smo,a i bili su mi neplodni dani😂😂😂

   10
   0

   Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima