Dragana o životu u dvorcu, otkrila i čime joj se deca bave: Da se ne lažemo, lepo je

- Obično deca odlaze od roditelja, što je normalno, a ja se sve nadam da neće otići, jer svako ima svoje krilo i neće mama njima smetati - objasnila je

  • 18
Dragana Mirković Dragana Mirković / Foto: ATA Images

Dragana Mirković (53) ističe da je ponosna na svoju decu, Manuelu i Marka, koji su odabrali život bez medijskog eksponiranja.

Kako pevačica kaže, oboje su talentovani za muziku, ali to im je u životu samo hobi.

- Oni nemaju taj osećaj i to je divna stvar. Ja sam za njih mama i nikada nisu eksponirali to šta sam ja, čak ne znaju ni svi njihovi drugari. Oni su odrastali bez opterećenja mog imena, tako da jako sam ponosna na sebe, a preponosna sam na njih što nisu imali želju da budu poznati - objasnila je ona.

- Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava akademiju, pa će da odabere studije. Muziku vole iz hobija i jako su talentovani, Marko svira klavir, Manuela gitaru i prelepo peva, ali za mamu baš je onako kako treba da bude i stvarno sam srećna što živimo lepim životom - istakla je Dragana u "Jutru".

Inače, istakla je da u dvorcu u kom žive svako ima dovoljno prostora, pa se nada da se deca neće odseliti od nje i muža Tonija.

- Obično deca odlaze od roditelja, što je normalno, a ja se sve nadam da neće otići, jer svako ima svoje krilo i neće mama njima smetati - objasnila je Dragana.

O zivotu u dvorcu rekla je:

- Pa lepo je živeti u dvorcu, da se ne lažemo, ali najlepši je život kada si srećan u svojoj porodici, i to je zapravo dvorac. Ja nisam od početka imala dvorac, nego srećnu porodicu. Bila sam srećna pre dvorca i ne volim kada me gledaju kroz to - objasnila je.

"Htela sam da prekinem karijeru"

Pevačica je istakla i da je svojevremeno smatrala da više ne treba da se pojavljuje na sceni.

- Najozbiljnije sam htela da prekinem karijeru kad sam se udala", ispričala je pevačica u emisiji Jutro na TV Prva. "Pomislila sam - evo, sad je vreme za porodicu, to je to. Tada sam pune četiri godine odsustvovala sa scene, smatrala sam da više ne treba da se pojavljujem na estradi - rekla je.

Međutim, njena veza sa obožavaocima je bila previše jaka, pa su joj pisali pisma i nastavili su da to čine i kad se ona povukla posle udaje.

- Na kraju su došli i do broja telefona Tonija, mog muža. Tako je na mene pritisak izvršen sa dve strane i prosto nisam imala mira", sa osmehom priča pevačica. "I danas je tako, ja nastupam upravo zato što ne mogu bez svoje publike. Načini komunikacije su se promenili ali naša veza nije - istakla je.

Video: Dragana Mirković ispričala anegdotu sa Kejt Mos i Pamelom Anderson

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Фиона

    21. oktobar 2021 | 17:55

    Увек исто: живим у дворцу али сам скромна, имамо возни парк у рангу мање државе али сам.скромна, летујем на најскупљем броду на свету али сам скромна, не хвалим се ничим јер сам скромна...

  • Oh,my God..

    21. oktobar 2021 | 18:38

    Opet ova teska licemerka, sa istom pricom :"Moj dvorac, moja skromna deca, moj" posteni i vredni" muz, moja publika..." Hvalite me usta, a ovamo....perfidna,licemerna,dvolicna,puna zavisti, uobrazena, lazno skromna. Realnost : poslednji hit snimila polovinom devedesetih, udala se za coveka druge vere, koji se obogatio na neposten nacin, rodila dvoje vrloooo ruzne dece i opstaje u medijima zahvaljujuci "majnbahu" i dvorcu.

  • Daca

    21. oktobar 2021 | 13:35

    Dobra je pevacica,to je neosporno.Al' non-stop potencira taj njen dvorac i zivot iz bajke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA