≫ 

Tanju Savić čeka novi pakao, Dušan najavio: Stižem u Srbiju sa advokatima

- Ja sigurno neću od svoje dece da odustanem. Boriću se za njih - rekao je nedavno Jovančević

  • 3
Tanja Savić i Dušan Jovančević

Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Pevačica Tanja Savić trenutno uživa sa sinovima Maksimom i Đorđem, koji sada žive sa njom u Srbiji, ali njen bivši suprug Dušan Jovančević najavljuje da će se boriti za decu.

Naime, Dušan je za Telegraf Jetset otkrio da čeka datum suđenja, kako bi započeo proces protiv Tanje u Srbiji.

- Dolazim u Srbiju sa svojim advokatima. Prvo se čeka da nam odobre izlazak iz Australije zbog korona virusa i datum za suđenje. Kada datum bude poznat i odobre nam izlazak iz zemlje stižem u Srbiju, a to će biti uskoro - rekao je Dušan za Telegraf Jetset.

Inače, pre mesec dana pisalo se da Dušan uskoro dolazi u Beograd, gde će pred našim državnim organima pokrenuti proces za zajedničko starateljstvo nad njihova dva sina.

Deca su početkom leta po nalogu suda iz Australije vraćeni pevačici, međutim, Dušan ne odustaje, već je pripremio materijal koji će izneti tokom spora i pokušati da pokaže da je on roditelj koji brine o deci na pravi način i da ne zaslužuje da bude odvojen od mališana.

- Ja sigurno neću od svoje dece da odustanem. Boriću se za njih. Boriću se za pravdu i istinu dokle god sam živ. Radim na tome stalno. Lopta se već kotrlja. To je spor proces, ali tako ide - izjavio je tada Dušan.

Ovim povodom kontaktirali smo Tanju kojoj smo u poruci napisali da Dušan dolazi u Srbiju i pokreće postupak za zajedničko starateljstvo, pitali da li zna nešto o tome i kako to komentariše, na šta nam je ona tada odgovorila:

- Narkomančina jedna. Sad čujem od vas, može da se bori gde hoće.

Video: Pomamila se, opasno: Tanja Savić nikad vrelija, provocira u svilenom ogrtaču i halterima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ns

    23. oktobar 2021 | 11:29

    Ne razumem kako bi sud mogao da mu da starateljstvo kad ne moze da ga kontrolise u drugoj drzavi koja je decu dodelila majki.....

  • Sani

    23. oktobar 2021 | 11:34

    Jedna zena ,kroz isto prolazim .Razvela sam se 2014 i jos uvek ne mogu da se otrgnem od idiota i lazi i tuzbi, i ako vise ne zivim u Srbiju.

  • Lili

    23. oktobar 2021 | 11:40

    Zar zaista morate još o njima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA